doveinred
my little precious...
Szczerze głupota to nie wpływa na płód nie jeden lekarz mi tak mówił spokojnie można farbować ...ja nie wiem ale nie wyobrazam sobie przez całą ciąże nie zadbać o kolor włosów i naprawdę jak widzę takie zaniedbane kobiety w ciąży to okropnie wygląda jak u lekarza siedzą maja jakieś odrosty nie uczesane w dresach i do tego z 20 kg więcej albo i z 30 ... ...kurcze szok ja rozumiem apetyt w ciąży ale do 12 kg jest ok a potem to juz wina kobiety i jedzonka za 4![]()
Tu sie nie zgodze z toba. Ja w pierwszej ciazy przytylam 22 kg . Nie jadlam za 4 ( czesto nawet nie dojadalam dobrze) pracowalam do konca ciazy po 12 godzin na nogach przez 4 dni (praca fizyczna) WIec nie uwazam ze to byla moja wina bo z czego przytylam? Teraz jem o wiele wiecej niz w poprzedniej a o wiele mniej przybralam i juz siedze na macierzynskim. Wiec wedle tego powinnam byc jak beczka.
Mnie akurat w ciąży ładnie włosy łapało, mimo, że siwa jestem. Ale tęsknię teraz za tymi gęstymi włosami, za mocnymi paznokciami, mimo leżenia w łóżku czułam się kobieco ;-)