matyldablue
Kajetan - moje Szczęście
Mojemu małemu wczoraj - w ostatni dniu 37 tyg wyszła waga 2800, oczywisćie toleracjia wynosi +- 300 gram, ale lekarka zdacydowała, że fenoterol odstawiamy za tydzień (na koniec 38 tc) i stopniowo. A ja tak się cieszyłam, że już nie bede musiała jeść tego paskudztwa, ale z drugiej strony, jeśli to da czas maluszkowi zeby jeszcze trochę przybrać na wadze to chyba nie mam wyboru...
Renifer - kurcze Ty już "zaraz" odstawiasz... fajnie
A co do dobrych porodów... na pewno tak bedzie, myślę sobie że im wiecej już przeszłyśmy kłopotów tym mniej zostało na koniec :-)... wiem głupiutkie to i naiwne, ale przecież nie bedę się nastawiała negatywnie...
Renifer - kurcze Ty już "zaraz" odstawiasz... fajnie
A co do dobrych porodów... na pewno tak bedzie, myślę sobie że im wiecej już przeszłyśmy kłopotów tym mniej zostało na koniec :-)... wiem głupiutkie to i naiwne, ale przecież nie bedę się nastawiała negatywnie...

ja jestem niska i drobna tatuś co prawda wysoki ale też szczupły, zastanawialiśmy sie z lekarzem za kim ale nie doszliśmy do żadnych wniosków.po przeczytaniu waszych tekstów postanowiłam brać fenoterol nadal tak jak kazał lekarz, ale mimo wszystko brzuch od kilku dni coraz bardziej boli i się spina, może to przez nerwy bo bardzo się denerwuje tą końcówką, finansami i tym że mój mąż ma wszystko gdzieś i zamiast mi pomagać to znika na całe dnie(więc jestem zdana tylko na siebie), że nic do niego nie dociera, że okazało się, że w obliczu problemów on ucieka a nie rozwiązuje ich, boi się
, ale to już temat na inne forum.