Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dają ale ja muszę jeszcze oddzielnie podanie o urlop macierzyński napisać i własnie nie bardzo wiem jakJa w klinice dostałam papier o urlop i tylko to zaniosłam do pracy i nic nie musiałam pisać. Nie dają czegoś takiego u Was.

Karincia, mi księgowa kazała napisać: Uprzejmie proszę o udzielenie urlopu macierzyńskiego od dnia (tu dzien porodu) do dnia (musisz sobie wyliczyć do kiedy Ci przysługuje lub poprostu zapytaj w kadrach, oni Ci wyliczą). Podpis i tyle. Acha, i musisz dołączyć akt urodzenia i zaświadczenie ze szpitala.Dają ale ja muszę jeszcze oddzielnie podanie o urlop macierzyński napisać i własnie nie bardzo wiem jak
Zadzwonię do księgowej i się zapytam![]()
Dziękuję Ci bardzo Gosieńko :-)Dzień dobry!
Karincia, mi księgowa kazała napisać: Uprzejmie proszę o udzielenie urlopu macierzyńskiego od dnia (tu dzien porodu) do dnia (musisz sobie wyliczyć do kiedy Ci przysługuje lub poprostu zapytaj w kadrach, oni Ci wyliczą). Podpis i tyle. Acha, i musisz dołączyć akt urodzenia i zaświadczenie ze szpitala.
ale teraz już wiem 
Dzień dobry!
Karincia, mi księgowa kazała napisać: Uprzejmie proszę o udzielenie urlopu macierzyńskiego od dnia (tu dzien porodu) do dnia (musisz sobie wyliczyć do kiedy Ci przysługuje lub poprostu zapytaj w kadrach, oni Ci wyliczą). Podpis i tyle. Acha, i musisz dołączyć akt urodzenia i zaświadczenie ze szpitala.
bo w tym roku nie wykorzystałam jeszcze swojego urlopu więc będe dłużej na "płatnym" wolnym 

Znaczy taki urlop okolicznościowy z racji urodzenia dziecka tak??Karincia pamiętaj że przysługują ci do końca roku jeszcze 2 dni opieki nad dzieckiem![]()