Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiesz i tak byłaś jedyną moderatorką. i widzę, że już jesteś jedyną moderatorkąmarzena80- spoko, w sumie dla mnie to żaden problem, bo moderowanie to nie jest ciezka fizyczna praca![]()
!!! Ale chodzi mi też o to czy dziewczyny nie mają mi za złe, że trochę wzięłam sprawę w swoje ręce i wykluczyłam dwie pozostałe moderatorki... Wybaczycie???może tak...ja podziękuję bo zrobiłaś kawał dobrej roboty :-)Wiesz i tak byłaś jedyną moderatorką. i widzę, że już jesteś jedyną moderatorką!!! Ale chodzi mi też o to czy dziewczyny nie mają mi za złe, że trochę wzięłam sprawę w swoje ręce i wykluczyłam dwie pozostałe moderatorki... Wybaczycie???
Dziękuję za jednyną odpowiedz...może tak...ja podziękuję bo zrobiłaś kawał dobrej roboty :-)
Miło mi, że ktoś tu w ogóle pamięta o moim istnieniu...to ja proponuję: confi, marzenę lub agę km:-)
Dziękuję za jednyną odpowiedz...
Miło mi, że ktoś tu w ogóle pamięta o moim istnieniu...

!!!