reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Foteczki skarbów

pict15971jo.png

SPRAWDZAM CZYSTOŚĆ
pict16041gf.png

ZA DUŻO TYCH PACHNIDEŁ
pict16055xk.png

TRZEBA TROCHĘ ODLAĆ
pict16079jn.png

NO , DOBRA JUŻ WYCHODZĘ
pict16154qv.png

NIE WIEM , CO BY TU JESZCZE ZMAJSTROWAĆ ?
pict16164rk.png

NUDY!!!!!!!

reklama
Witam,

Monia zarzucaj, w koncu po to ten watek

Ja niestety dysponuje tylko aparatem analogowym, wiec na zdjecia troche poczekacie.

Nicole to super modelka ;)

TUTAJ JEM SEREK I MAM WIELKĄ RADOCHĘ:)
p10112962lk.jpg

TU DOSTAŁEM PIERWSZY RAZ LIZAKA I NIE BARDZO WIEM CO ZROBIĆ
p10113145lb.jpg

A TU SKRĘCAM SAM SWÓJ ROWEREK
p10113260en.jpg

A TU POZWALAM DZIADKOWI TROCHĘ SOBIE POMÓC
p10113316rj.jpg

Basiu ale jaja hahaha w pierwszej chwili jak spojrzałam na Matiego na zdjęcie co zajada deserek to myślałam że to Damian hihihi i sie zastanawiłam co to za zdjęcie.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Moniaa rzezcywiście słodka czapeczka :D I widzę ...że już chyba wszystkie październikowe skarby mają rowerki ;D
No i masz racje Mati bardzo wydoroślał....chyba że tak wyszedł na zdjęciu:)

Aniu - coś z tym podobieństwem jest ja tez je widzę :):):)Czy wydoroślał to nie wiem zauważam tylko że jest coraz bardziej samodzielny i kumaty heheh

reklama
Witam,

Rondzia gdzies mi chyba umnknela, ale nie wiedzialam, ze masz juz syna, podobni do siebie.

Monia Nicole slicznie wyglada w tej czapecce, na rowerku tez sie dobrze prezentuje ;)

Do góry