e-foteliki
doradca ds bezpieczeństwa
Postanowilem podpiac sie pod ten tematSzukam fotelika dla 3-letniego dziecka. Czy musi byc nowy, czy moze byc uzywany ale bezwypadkowy? Co sadzicie o tym modelu FOTELIK PRIORI XP MAXI COSI. Og
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Postanowilem podpiac sie pod ten tematSzukam fotelika dla 3-letniego dziecka. Czy musi byc nowy, czy moze byc uzywany ale bezwypadkowy? Co sadzicie o tym modelu FOTELIK PRIORI XP MAXI COSI. Og
e-foteliku co sądzisz o foteliku z grupy 9-36kg Britax evola123?
Dziecko jest za małe na wiekszy fotelik. Nie wolno tego robic to skrajnie niebezpieczne. Jeśli chcecie zaoszczędzić to polecam fotelik Recaro Young Sport 9-36 kg. Czyli jeden do samego końca. Najpierw maluch jeżdzi w wewnetrzych pasach, a potem zapnacie go pasem trzypunktowym. Ten fotelik pasuje praktycznie do każdego samochodu i jest zapinany na pasy. Możesz też kupić na raty. wiem, że taka opcje ma sklep tosia i wrociły do nich foteliki recaro.Witam, widzę, że forum nie było dawno używane, ale może uda mi się i otrzymam informację od eksperta
Mamy fotelik chicco 9-18 jednak chcemy wstawić go do dziadków samochodu a nam kupić "większy" Młody waży 14,5 i ma 93 cm wzrostu. Zastanawiam się co kupić. Intryguje mnie ten romer ale obawiam się czy on nie jest za mało "zabudowany" jak dla takiego malucha.... zależy mi na bezpieczeństwie