reklama

Fotelik samochodowy

Olka7863

Początkująca w BB
Hej jaki fotelik samochodowy mozna kupic dla dziecka 6mies ale jeszcze sam nie siedzi bo nosidelko jest juz za male..pociecha wazy 10kg..prosze o szypko odpowiedz potrzebny na juz...

reklama
Rozwiązanie
Jeśli nie mamy pewności co do fotelika, lepiej się udać do takiego miejsca jak fotelik.info . Tam przy zakupie pomagają dobrać odpowiedni fotelik dla dziecka i samochodu, a przy okazji można się napić dobrej kawy, a dzieci mogą się pobawić w kąciku zabaw dla dzieci.
Kupiłam swojej córce fotelik samochodowy Recaro Young Profi Plus, córeczka ma 3 miesiące, fotelik ten jest do 13-u kg, i jest super...może komuś tu przyda moja porada.

A jeszcze... przed tym....Kupiłam w miejskim sklepie fotelik za prawie 100 zł, ale z paskami na tym foteliku jakiś problem, - za krótkie.... Dołączam zdjęcie nieudanego zakupu foteliku, aby wiedzieliście na co trzeba zwracać uwagę. Na zdjęciu widać długość pasów...Zgubiłam paragon, dlatego fotelik leży w domu...
998300
20190714_213906.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam swojej córce fotelik samochodowy Recaro Young Profi Plus, córeczka ma 3 miesiące, fotelik ten jest do 13-u kg, i jest super...może komuś tu przyda moja porada.

A jeszcze... przed tym....Kupiłam w miejskim sklepie fotelik za prawie 100 zł, ale z paskami na tym foteliku jakiś problem, - za krótkie.... Dołączam zdjęcie nieudanego zakupu foteliku, aby wiedzieliście na co trzeba zwracać uwagę. Na zdjęciu widać długość pasów...Zgubiłam paragon, dlatego fotelik leży w domu...Zobacz załącznik 998300Zobacz załącznik 998300
O matko, co to wogole jest? Ja bym zaniosła go do sklepu i się zapytała sprzedawcy co z tym zrobić.
Kilka dni temu też właśnie kupiliśmy recaro [emoji2] ale o matko, ciężki jak nie wiem [emoji28] jak się włozy maluszka to ręką odpadnie hehe.

O matko, co to wogole jest? Ja bym zaniosła go do sklepu i się zapytała sprzedawcy co z tym zrobić.
Kilka dni temu też właśnie kupiliśmy recaro [emoji2] ale o matko, ciężki jak nie wiem [emoji28] jak się włozy maluszka to ręką odpadnie hehe.
Ja bym też zaniosła ten fotelik do sklepu, gdyby nie zgubiłam paragon. No coś, niech sobie leży :-) :) To przecież moja wina że nie sprawdziłam czy wszystko jest ok z tym fotelikiem...Za wszystko trzeba płacić)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry