reklama

Fotelik samochodowy

Kiddy jest bardzo bezpieczny ..ale i cena i jego wygląd ..(masz racje wyglad jest okropny)...dla mnie nie są do zaakceptowania ...

No cóz jedni maja wieksze mieszkania lub domy ...ale trzeba się cieszyć z tego co sie ma...........i dazyc do celu zeby miec coraz lepiej i lepiej ..niczego nikomu nie zadroszcząc :-D:tak:;-);-):-):cool2::cool2::cool2:

reklama
ja tam o zazdrości nie myślałam...

ale porównując testy - to skłaniałabym się ku romerowi 9-36 (nie britaxu) nie pamiętam, ale jako jedyny oprócz kiddy otrzymał za bezpieczeństwo dobra ocenę

mam zagwozdkę ...

albo sprzedam auto i nie będę miała problemu z krzesełkiem :P

Ja się pocieszam tym, że na dalsze jazdy mamy samochody z 6 poduszkami powietrznymi, więc nawet gorszy fotelik sobie poradzi w razie czego.

Oczywiście wiem, że wypadek może zdarzyć zawsze i wszędzie... ale niestety musze wybrać cos z tańszych fotelików :baffled:

Fotelik Kiddy to totalna porażka jeśli chodzi o wygodę i łatwość obsługi. Przymierzyliśmy go do naszego samochodu i Majki nie było to fajne. Ta nakładka na nogi była Majce ciut przyciasna jak miała trochę ponad 9kg fakt była w kombinezonie ale i tak po takiej cenie spodziewałaby się lepszego komfortu.

Ivka wybór fajny. Jeżeli się zdecydujecie daj znać jakie wrażenia z użytkowania my chyba na taki się zdecydujemy tylko u nas nie mogę Majki przymierzyć.

My też się musieliśmy nagimnastykowac z przymierzeniem :angry: Wreszcie przekupiliśmy Szymcia malutkim samochodzikiem. Fotelik jest genialny, więc pewnie w użytkowaniu też taki będzie.

Ivka- recaro to recaro ..sama marka mówi za siebie dużo ...mam kolezanke która korzysta z tego właśnie recaro..chwali bardzo mocno ...zastanawiałam się nad nim bo to jest rewelacja ..tylko troszke spłoszyła mnie cena ...ale nie mówie definitywnie nie :tak::-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p

Szymon też jeszcze mógłby pojeździć w tym, który mamy obecnie, bo on jest przecież do 18kg (a Szym ma ok. 14kg), ale nadarzyła się okazja żeby go sprzedać w rozsądnej cenie. Na rynku wtórnym nie ma żadnego ruchu w fotelikach, więc zdecydowaliśmy się na ten ruch.

A recaro posłuży nam już do końca jazdy fotelikowej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry