reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotelik samochodowy

Ma wszystko regulowane i bardzo wygodne, poza tym ta firma zajmuje się od wielu lat produkcją foteli do samochodów wyścigowych i o bezpieczeństwie wie wszystko.

Materiał w tym foteliku jest świetny :-) taka imitacja gładkiego zamszu a la świńska skóra.

reklama
ivka kupuj kupuj :)

przetestujesz i ja już będę musiała kupować :)
no chyba że pozbędę się auta na amen...

co do Twojego testowania i mojego kupowania:
mebelki (stolik + krzesełka) z ikei rewelacja - tylko u mnie w domku są już ciemnozielone :)

Ivka - czyli mogę robić w tym foteliku pozycję półleżącą?
no i testuj, a ja urabiam Krzyśa powoli.

Ivka - dla mnie jak na razie najlepsze są tobi i king. dlaej sie nie rozglądałam, bo nie było sensu. poczytam na nniemieckiej stronie testy - zobaczymy co piszą jak wychodzi przy uderzeniach przednich i bocznych. dla mnie to jest najważniejsze

Ivka - ja wynalazłam, że ma 3 punkty, punkt odjęty za bezpieczeństwo, chyba że mam stare testy. ale to suzkanie na potem.

reklama
Do góry