Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że taki fotelik do niczego się nie nadaje? Nie ma żadnych testów zderzeniowych. to zwykły antymandat. Ja bym w czymś takim dziecka nie woziła.Drogie mamy, jakoś czas temu dostałam fotelik samochodowy sirocoo Secure, niestety nie było instrukcji obsługi :/ I przez to mam problem z montażem fotelika. Może ktoś ma instrukcję i może mi przesłać.
Producent fotelika niestety nie odpisuje na maile![]()
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że taki fotelik do niczego się nie nadaje? Nie ma żadnych testów zderzeniowych. to zwykły antymandat. Ja bym w czymś takim dziecka nie woziła.Drogie mamy, jakoś czas temu dostałam fotelik samochodowy sirocoo Secure, niestety nie było instrukcji obsługi :/ I przez to mam problem z montażem fotelika. Może ktoś ma instrukcję i może mi przesłać.
Producent fotelika niestety nie odpisuje na maile![]()
Fotelik przede wszystkim dobiera się do dziecka i do samochodu. Każdy fotelik z testami jest bezpieczny. A dla kręgosłupa najlepsze jest, aby dziecko długo w foteliku nie przebywało (o tym zdaje się rodzice nie wiedzą bo nawet na spacery potrafią w łupinie zabierać). A jak już mamy do pokonania duża trasę, to najlepiej rozłożyć na kilka dni i robić przerwy.Doskonale was rozumie, bo wbrew pozorom wybór fotelika nie jest taki oczywisty. Jakby nie było chodzi o bezpieczeństwo i komfort dziecka. A po tym jak ostatnio natrafiłam na fotelik MaxSpace Comfort System + avionaut.com/pl/foteliki/avionaut-maxspace-comfort-system/?color=GreyMax.01 wyznacza nowe standardy w zakresie komfortu siedzenia i zdrowej postawy. uświadomiłam sobie, że również trzeba wybrać produkt, który zadba również o kręgosłup naszej pociechy. Dobrze, że teraz takie foteliki powstają, jak ten.