• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotelik

reklama
Ja preferuję CONECO jestem bardzo zadowolona. Moi obaj synowie chowali się na fotelikach i nosidełkach tej firmy cenowo zdecydowanie bardziej przystępna niż Maxi Cosi czy jej podobne

Musze pomyśleć nad nowym nisidelkiem bo mam tylko adbor z kompletu 3w1.
W zależności od tego, ile możesz wydać, bardzo dobre foteliki wahają się od 400 zł w górę. Warto podjechać do dobrego (!) sklepu z fotelikami i przymierzyć do samochodu przed zakupem. Pamiętajmy, że chodzi o zycie dzieci, więc na prawdę opłaca się dobrze wybrać :)

Zdecydowanie się nie zgadzam. cena nie zawsze równa się jakość.
Brak niezależnych testów zderzeniowych w przypadku fotelików samochodowych wiele mówi, albo nie mówi nic. Można zrobić manekin testowy ze swojego dziecka, albo pozwolić na to, żeby ktoś przetestowal fotelik za nas. Zdecydowanie za dobry fotelik trzeba zapłacić, bo zarówno materiały, które mają przerwać wypadek, specjaliści projektujący fotelik, tory testowe i same testy, nie są za darmo. Ale tak jak mówię, jest jeszcze opcja, że to nasze dzieci, będą robily za te manekiny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry