reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Foteliki samochodowe

Iwonko fajny fotelik ale cena troche za wysoka jak dla mnie.

Chcialam gdzies zobaczyc na zywo ten chicco key 1 ale nigdzie go nie ma. Musze zadzwonic do smyka czy maja bo w ciemno nie chce mi sie jechac.

reklama
:dry:Gdzieś już widziałam też axiss up. Jakoś nie wydaje mi się bezpieczny skoro moze się ruszać na boki czy się nie poprzekręca podczas wypadku? O jeździe tak na bok to nawet nie myślę, to chyba jest po to aby dziecko łatwo wyciągnąć.

Wrzucam zdjęcia w razie co, jakby to miało pomóc.
Model - dziecko 9 miesięczne, 8,5 kg żywej ( bardzo żywej) wagi, przynajmniej 77 wysokości. Niezadowolony z miny ale wygodnie mu było. Mina nietęga bo zęby ćmią, matka reklamy zasłania .
Jak na mój gust jeszcze za duży jest fotelik. Zagłówek na maxa obniżony, fotelik przechylony .

My mamy Coneco Zenith, też szaro-czerwony. Mam dziwne wrażenie, że Miki szybko z niego wyrośnie, niby jest do 25kg. Czy ktoś, kto ma ten fotelik, też ma takie wrażenie?

szopek no fakt fotelik spory ale fajny a maly jaka powaga ...

My tez mamy nowy ale nie moge go znalesc na necie mam go w aucie ... nie jest rewelacja ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada... ale jest nowy nieuzywany
do 18 kg i ma duzo miejsca a jak juz bedzie bez kurtki to wogole ;-)a puzniej chce kupic taki dla duzych dzieci z pasami lub bez sa bo mozna uzywac pasow z auta ... glownie chodzi o to ze sa bezpieczniejsze niz te podstawki bo np zaglowek chroni glowe itd :tak:wiec nie zaluje ze mam ten do 18kg ;-)

Szopek bez dwoch zdan! :-)

Teraz raczej dzieciaczkom beda sie wydluzac konczyny gorne i dolne,tulow,szyja sie wydluzy wiec tak bardzo sie poszerzac nie beda i napewno sie beda miescic w fotelikach.
Jak tak czasami patrze na te dwie moje male dupcie to nie jest miedzy nimi duza roznica.;-)

Ostatnia edycja:
My mamy Coneco Zenith, też szaro-czerwony. Mam dziwne wrażenie, że Miki szybko z niego wyrośnie, niby jest do 25kg. Czy ktoś, kto ma ten fotelik, też ma takie wrażenie?

Strone wczesniej pisalam ze mialam takie wrazenie porównujac Zuzie w sklepie w Zenithi chicco w kurtce choc mysle ze Zenith spokojnie wystarczy tylko do tych 18kg a nie jak producent pisze Tak zreszta pisza mamy na forach o fotelikach My zamówilismy jednak chicco Ja widziałam go w sieci sklepów BabyOno tylko w takim zwyklym powiatowym miescie

reklama
Do góry