iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ty chcesz przesylke zagraniczna? Cos wspominalas o bracie ..nie mozesz poszukac takiej oferty gdzie jest odbior osobisty w dogodnym dla Was miescie?tzn dla brata.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos ty tutaj by mi nikt nie wyslal zreszta odrazu powiedzial
Moj brat odbierze jak bedzie w PL i mi tu przywiezie
:-)
30go
Moj brat powiedzial ze wyglada fajnie
:-)zobaczymy jak przywiezie.Teraz problem jest taki ze oni mieszkaja od nas 4 godz drogi autem
G nie chce zabardzo jechac bo to nosidelko jest male dosc juz i nawet jak jedziemy do mojego drugiego brata ok godz wiekszosc mam go na recach
z czego jestem bardzo nie zadowolona
boje sie takich jazd mimo ze jedziemy ostroznie. a co teraz 4 godz
watpie zeby chcieli przyjechac po jezdzie autem z PL
cos trzeba wymyslic

. I w życiu bym jej nie wiozła niezapiętej w foteliku. Moja teściowa tak chciała ją kiedyś ode mnie zabrać, w foteliku ale nie zapiętą pasami samochodowymi, bo ma ciężarówkę i te pasy są za krótkie. I nie wiedziała dlaczego się wściekam i nie pozwalam jej zabrać Dominiki, bo przecież to tylko jazda po mieście
.
i zadko to robimy.Teraz byly swieta wiec juz wypadalo jechac
jak uzadza histeri to G sie na mnie drze ze wez go na minutke...blabla i tak chwilena rekach ale zaraz go odkladam mimo ze placze(raz tak raz nie)BO SIE BOJE.PEWNIE ZE WAZNIEJSZE JEST BEZPIECZENSTWO NIZ JEGO LAMENT.W ogole jest marudny jak gdzies jedziemy,nawet spac tam nie chcial

a fotelik przyszedl do Polski i moj brat teraz wlasnie wraca z domu do Anglii
i mi go wiezie.Problem ze mieszka pod Londynem 4 godz drogi.Mam nadzieje ze przyjada i przywiaza mi fotelik bo my..