• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Foteliki samochodowe

reklama
Wiktoria tak to jest taka pianka... w tym tego nie ma... i material jest fajny... szkoda tylko ze nie mozemy sobie pojezdzic wiecej bo nie mamy samochodu swojego tylko na weekendy albo jak jest potrzebny od tesciow... zreszta teraz nie bardzo mamy gdzie bo jedynie gdzie teraz jezdzimy to do szpitala ale bez malego wiec maly nie ma mozliwosci pojezdzenia sobie...

Wiktoria- tak wiem o co ci chodzi... a Adasiowi naprawde podoba sie ten fotelik i mnie tez...

kwiateczek mam pytanie czy tobie tez p[rzez zatrzask nie chce wejsc wkladka bawelniana?? bo u mnie jest za mala dziura i musialam rozciac zeby ja wlozyc i wtedy obszylam ta szpare
kurcze Kamilka ja mialam wszystko poskaldane wiec nie musialam nic robic a G montowal w aucie i dosc szybko mu poszlo:tak::tak::tak:musze zobaczyc i dam ci znac.G pojechal do dentysty jak wroci to sprawdze jak to jest;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry