reklama

Foteliki samochodowe

magdalena25

Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dziewuszki wiem, że gdzieś tam już była dyskusja na ten temat. Ale chyba nie ma odpowiedniego wątka.
Pewnie niejedna szuka czegoś, niektóre już nabyły, a może któreś z maleństw już się przesiadły.
U nas Julek powoli wyrasta ze swojego fotelika i stąd pytanie:
co warto kupić?
Macie namiary na jakieś fajne testy? Porównania?
Rozważam taki fotelik: KIDDY Fotelik samochodowy LIFE PLUS (071)
Ale to wstępne rozeznanie i jestem otwarta na wszelkie sugestie. Mam nadzieję, że innym mamom ten wątek też się przyda.

reklama
Jest też nowsza wersja: kiddy
Na razie nie widziałam jej w Polsce, ale ja tak czy siak planuję ewentualnie (jesli się zdecydujemy) ten fotelik kupić w Niemczech, bo będzie taniej.

Temat fajny no ale my juz mamy fotelik odrazu na wszystkie grupy.Juz pisalam wczesniej maly zadowolony i my tez.My mamy Recaro ale model wylecial mi z glowy:confused:

Też myślimy o kiddy life plus lub pro (pro jest nowszy) są do 36 kg i w testach ADAC maja same 4.
Raczej wolelibyśmy kupić fotelik na wszystkie grupy.
Tylko tego pro nie umiem znaleźć na polskich stronach (chociaż przyznam się, że średnio intensywnie go szukałam)

my się zdecydowaliśmy na maxi cosi-szeroki i bezpieczny. Polka się czuje w nim rewelacyjnie. szybki mechanizm rozkładania do półleżącej pozycji:-)

reklama
Nie mam pojęcia - czekam na koniec stycznia. Jakby był za drogi (chociaż biorąc pod uwagę, że jest na wszystkie grupy, to nie wiem, ile to jest za drogi), to chyba kupię kiddy life plus i tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry