Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zdjęcie ukrywa miejsce największego tłuszczyku
A pierścionki i obrączkę noszę jeszcze choć czasami jak przebywam w bardzo ciepłym pomieszczeniu to ręce mi puchną ale jak wracam do domciu gdzie temperatura jest niska wszystko wraca do normy... bardzo nie lubię ciepłych pomieszczeń i tak się zastanawiam jak przetrwam z noworodkiem;-) bo u mnie zawsze okna pootwierane.
elunia Twój brzusio jaki zgrabniutki i tak wysoko jeszcze;-)
Piękne duże brzuszki a niedługo, bardzo niedługo zrobią się nieco mniejsze no i mniej zgrabne, hihih
Oj Elunia aż mnie zabolało bo masz brzuszek strasznie na górze rozrośnięty( pod biustem) czyżby malutka szalała na żebrach?Pewnie Ci się ciężko oddycha i ciężko siada.
śliczne brzuszki, wklejamy bo to ostatnie ich chwile :-)
Dziewczyny przy okazji chciałam Was uprzedzić że wklejanie fotek dzidziów na otwartym nie jest całkiem bezpieczne - do forum ma dostęp każdy. Na pewno nie wklejajcie dzidków na golaska.