• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

zuzia swietnie wyglada w tej czapce z tata obok:-)(widac ze jest oczkiem taty)slodka dziewczynka:tak::-)
madzia wyglada przeslodko taka umazana i sliczna ta rozowa kurteczka bardzo jej do twarzy:tak::-)adrianek tez super chlopczyk:-):tak:

reklama
Sikoreczka super dzieci:-):-)Ja tam lubie byc meczona fotkami:tak::-DJa chce parke;-)Super te zdjecia jak Madziulka je, sliczny brudasek.
Bara Zuzanka slicznosci i fajnisty kapelusz ma, taki napoloeonski, super:tak::-D:-)
]

Karolek jak zawsze uroczy, a ten misiowy kombinezon - bomba :tak:
Hania słodko wygląda, spineczka śliczna.
Zuzia naprawdę wygląda anielsko ;-)
Madzia cudna :tak:
A jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i proszę o wybaczenie.Wszystkie dzieciaczki i tak są piękne i słodkie i urocze.

śliczne te nasze bobasy...Hania cudo dziewczynka, my też dostałyśmy gumki i spineczkę...gumek już prawie nie ma a spineczka służy od urodzenia...ale Hanutek ładniutka jest...Zuzek jeszcze raz się powtórzę że wygląda na Aniołka, chyba tak jak mój Stworek...Niedobrzelec Mały...Madzia ma słodziutkie oczy z Adriankiem bardzo podobni do siebie. też chcę mieć parkę. ale dziś śnił mi się poród /brrr/ i przypomniało mi się coś nie coś więc prędko nie będzie:-(:-(:-(...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry