• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
To nasze foty (jak nie wstawiam to miesiącami - jak zaczynam to trzeba mnie przystopować ;-)) z dzisiejszego spacerku. Polecam gorąco jarmarki :cool2: Kupiłam Hani tą czapeczkę z szaliczkiem za 20 zl a kamizelkę na polarku za 25 zl. Ceny czasami aż śmieszne, jak w lumpku.

Taka sliczna dziewczyna i fajna rodzina a ty nam zalujesz;-)Dawaj wiecej;-)Czapeczka sliczna, juz na filmiku przykula moja uwage i rzeczywiscie niedroga.Ja malemu kupilam dzis przejsciowa czapeczke, cieplutka za 11 zl a kamizelke jeszcze na wiosne dostal i nadal ma w niej troszke luzu;-)

Ostatnio jakos mam mało czasu, ale dzis ziełam sie w garśc i chociaz troche postaram sie was nadgonic;-)
Oliwcia rozdarta w foteliku super:-D- jakbym moją córke w tym wieku w foteliku widziała (dziś uwielbia podróze:)
Kubus ma boskie oczka i wogóle jest sliczny:tak:
Z Hanutki duża dziewczynka a w nowych ciuszkach jej slicznie:tak:a foto w łóżeczku bomba!!:-D
Karolek wygląda pieknie, maly kombinator;-)
Zosia to super dziewczynka, widac ze jest bardzo wesoła:tak:
1.Wlazłem na kierownice
2.Z siostra na slizgawce
3. Ola
4. Z kuzynem Szymonkiem
5.Idę do Ciebie

i jeszcze kilka sobie pozwolę;-)
1.pomoge mamie na działce...
2.Na trawniczku
3. Lusi na hustawce
4. W Dinoparku
%. Patrze czy mama patrzy, bo jak nie to hyc na dół...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry