• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Jej jak ja Hani dawno nie widziałam! śliczna dziewczynka a w nowym kompleciku wygląda rewelacyjnie!:-)a jacy rodzice szczęśliwi;-)
Kondzio prze agent hihi a co jak inni mogą to i on też poprowadzi auto;-),świetne robi minki a szególnie ta na trawniku:-D.jak Kondzio podrośnie to będą z Olunią jak bliźniaki
Lilcia nasza królewna w kąpieli wygląda jak Kleopatra:-). Anii a Lilcia lubi mycie włosków??bo u nas to koszmar jak musimy Paule położyć żeby chociaż spłukać głowe:baffled:
hihi przy tej minie Oliwki nieznajomy pewnie uciekł gdzie pieprz rośnie;-),urocza jest naprawde:tak:
Karolek jak zwykle czarujący:-) troszke zmieniły go te obcięte włoski. my narazie nie mamy co obcinać;-)

Kaira mycie włosów jakoś ujdzie, gorzej z ubieraniem się po kąpieli albo czesaniem...plączą się jej kudełki niesamowicie ale jakoś sposobem dajemy radę;-)

karolek widac ze z niego maly spryciula:tak::-)
a ja dodam zdjecia z jesiennego spacerku:-)

Załączniki

• 2a.JPG
    2a.JPG
    27,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 3a.JPG
    3a.JPG
    28,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 4a.JPG
    4a.JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 41
  • a1.JPG
    a1.JPG
    27,5 KB · Wyświetleń: 71
  • a.JPG
    a.JPG
    18,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Jeszcze tu musiałam zaglądnąć, bo to mój ulubiony wątek :tak:.
Wybaczcie, że tak hurtem (ale i tak czaję się żeby szef mnie nie przyłapał na oglądaniu :szok:) WSZYSTKIE DZIECI BEZ WYJĄTKU SĄ SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry