• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

A no Bodzinko nadal sie wspina na wszystko:baffled:teraz juz jest na tyle sprytny ze jak gdzies wejsc nie moze to podjezdza samochodem, albo podsuwa sobie krzesełko i stopien gotowy. Mozna go ściągać w kolko ale dopóki nie spadnie to nie przestanie (na max10 min):-D

reklama
lilka swietna:tak:
karolek pieknie spi (az dziw ze bylo mu wygodnie:szok:):-D
sikoreczko masz cudne dzieciaczki a jak pieknie sie bawia razem:tak:
patija twoje blondaski przeslodkie:tak:

moje skarby:-)

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    17,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 3.JPG
    3.JPG
    17,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 1.JPG
    1.JPG
    18,1 KB · Wyświetleń: 75
Patija śliczne są te twoje aniołeczki:-D Na zdjęciach wyglądają jak malutkie niewiniątka:-p
Ewa aleeż ten czas szybko leci:-) Dobiero taki robaczki małe były a tu proszę kawał chłopa.:-D Córeńka to pewno niedługo zacznie chłopakom serca łamac;-)

Ewa Paulinka śliczna panienka.
Sebastianek niedawno taka kruszynka a teraz chłopak na schwał...
Ja oglądałam ostatnio zdjęcia małego Loka i nie mogłam uwierzyć,że on taki wielki.Jak ten czas szybko minął.Za szybko....

Ewa Twoje szkraby cudo, Paula piosenkarką chyba zostanie a Sebuś...śliczne oczy ma...komu je da...????
Patija Twoje blond Aniołki to mnie powaliły. a Ola...jaka ona jest śliczna!!! brakowało mi Twoich piękności...
a Karolka męczą zabawy skoro tak pada:-D w niekontrolowanych miejscach
Sikoreczka ładny nieład masz w domku po zabawach. grunt żeby dzieciaki nie przeszkadzały sobie wzajemnie

reklama
Jejku, strasznie dawno nie zaglądałam na nasze listopadowe wątki. Cóż, matka pracująca jestem...ehh..Nagminny brak czasu
I proszę, jak Wam dzieci cudnie porosły!!!!
Przecudne, rozkoszne i słodziaszcze okropnie! No i co się dziwić, najlepszy rocznik i miesięcznik, prawda?

Załączniki

• Obraz 050.JPG
    Obraz 050.JPG
    22 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz 55.JPG
    Obraz 55.JPG
    10,9 KB · Wyświetleń: 75

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry