• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Bara Zuzia ślicznie wygląda w tej czapie - rzeczywiście... super że już macie pierwszego bałwana za sobą...ale u was zimowo było...
Bodzinka Karolek jest niesamowity. to zdjęcie na stole:-D, z resztą jak każde inne. co i raz to nas czymś nowym zaskakuje...:tak:

reklama
I ciąg dalszy. Generalnie dziewczynki bawiły się świetnie, każda osobno :-D, ale były momenty, że zwracały na siebie uwagę. Martynce nie przypadł do gustu basen z piłeczkami, ale może to taki foch po szczepieniu :eek:. Za to Zosia była w swoim żywiole. Urocze te nasze panienki :-D

reklama
Lolek i Zuzia super wyglądają w tych czapkach uszankach :tak::-)
Madzia i Adrianek słodko bawią się na śniegu.
Zosia i Marynka na wspólnym spotkaniu, super!!! Też Wam zazdroszczę, ja tak daleko od wszystkich mieszkam :wściekła/y:, gdyby któraś była w okolicach Bieszczad serdecznie ZAPRASZAM do mnie :tak:

Inna "nasi" nie mieli wyjścia musieli wygrać jak mieli takich słodkich kibiców jka Oliwka :-D Ja właśnie opijam zwycięstwo martini z lodem i cytryną mniam mniam....:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry