• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Gdzieżbym się tak pchała? :-D:-D:-D:-D:-D Oliwcia wdrapująca się na półkę, bomba!!!! Inna, że też Ci tak ona usiedzi w tym krzesełku ;-), moja ani chwilki. Super minki.

"sto lat, sto lat niech żyje żyje nam, sto lat .......... "
Martynko - wszystkiego naj, naj ......
z okazji urodzin
buziaczki
pimboli-blustr.gif
Pimboli_pack.gif

madzia i jej proba spineczkowa ekstra no i sporo tych spineczek:-)
jak widze oliwka to maly kaskader(a myslalam ze tylko seba ma takie pomysly:-D)robi przeslodkie minki:tak:
i ja sie przylaczam do zyczen urodzinowych
wszystkiego co najslodsze i najmilsze duzo ciepla milosci i powodzenia
dla innej
od ewy i jej bandy

Załączniki

• kwiatek.gif
    kwiatek.gif
    49,1 KB · Wyświetleń: 95
Madzia i Oliwka dwie super fajne dziewczyny...świetna próba spineczkowa Magdusi a u Oliwki najbardziej podoba mi się zdjęcie w półce....

Martynka ponawiam swoje wczorajsze życzenia. jeszcze raz wszystkiego naj!!!

Oj tak kucyków by się już chciało:tak::-D Spineczki kupiłam bo to była taka paczka chyba ze 30 sztuk za 2 złote:-p No ale udało im się pobyc na włoskach 5 sekund, bo je Madzia pościągała. Oczywiście najpierw się tatusiowi pokazała i spytała go czy wygląda "ahah". Tatuś to autorytet w dziedzinie wyglądu:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Gdzieżbym się tak pchała? :-D:-D:-D:-D:-D Oliwcia wdrapująca się na półkę, bomba!!!! Inna, że też Ci tak ona usiedzi w tym krzesełku ;-), moja ani chwilki. Super minki.

Dorotka, mało, że pchała, ona najpierw wywala wszystkie ręczniki i pościel, żeby mieć więcej miejsca :-D.A mamusia układa z powrotem kilka razy dziennie:sorry2:.
A w krzesełku to Oliwka dzień w dzień ucina sobie popołudniową drzemkę :laugh2:

No i wszystkim dziękuję w imieniu Oliwki za miłe słowa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry