• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Bodzinka super foty:-D:-D:-D Lolo ma swietne pozycje:tak:
Patija ale twoje dzieciaczki sa do siebie podobne:tak: A te blond wloski cudowne:-)
Sikoreczka Madzia ma sliczne oczka i podobna jest do braciszka :-)

reklama
Patija świetne te twoje blondaski:tak::-D wszystkie dziciaczki słodkie, ale rodzeństwa są wyjatkowe, bo widac jak sie kochaja, jak za soba sa, jak sie fajnie bawia i jacy są podobni śłiczniii:-)

Śliczne to bąbelki listopadowe :-)
Karolek to mistrz usypiania w dziwacznych pozycjach :-D Super pozy! ( Moje dziecko bez własnego łóżeczka nie zaśnie, najwyżej zajęczy sie na amen :baffled:)

Ładnemu we wszystkim ładnie - w przypadku Madzi to stwierdzenie się potwierdza. Ma tak ładną buziulkę, że w każdej fryzurce jej do twarzy :tak:
Tatuaże :szok: Młody - gniewny :cool2:

Patija - twoje dzieciaczki są przesłodkie! Myślałam, że mały trzyma wędkę :-D Z Oli królewna jak się patrzy:tak:

A tu trochę Hanuta:

śliczne zdjątka....Haneczka rzeczywiście ma śliczne oczka....i takie brązowiutkie....hmmmmm
u Madzi podoba mi się plaszczyk....cudna dziewczynka...

Hania jest cudowną dziewczynką, a oczka ma piekne, ja sama mam piwne i bardzo lubie ten kolor oczu, no ale moje dzieci we mnie to sie nie wdaly wogole wiec troszeczke zazdroszcze slicznych piwnych oczek;-)
A Madzia w plaszczyku wyglada czadowo kolorowo i uroczo:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry