• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Dziewczyny same śliczności:tak::-)
Dorotak twoje maluchy sa bardzo podobne do ciebie i do siebie nawzajem:tak:
Aniii Zuzia ma identyczny wózek, inny wzór tapicerki, ale model ten sam:-)tylko że jak juz ytroche powozi swoja lale to przewraca wózek i kreci kólkami a lala leży na podłodze:sorry2::-) ale jak ja wozi to robi aaaaaaa i kiwa wózkiem jakby ja usypiała:-)
dzieciaczki cudne Haneczka przesłodka z reszta wszyscy są ŚLICZNIIIIIIIIII

reklama
Dziękujemy za komplementy! Jak to moło tak posłuchać o swoim dziecku :-)
Lilcia jest przurocza :tak: Hania ma taki sam wózek i buja w nim lalę. I pomyśleć, że wiosną- latem to już nasze bobasy będą pchały wózki a nie my ;-)
Sikoreczki są bombowe! Zazdroszczę tak udanej parki :cool2:
Juleczka prześliczna! Dziwnie tak teraz popatrzeć na te maleństwa, nasze własne są przy nich takie duże...
Bodzinko - ja od dawna podziewiam twoje scrabki :tak: Sama chciałabym tak umieć.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Wszystkie nasze maleństwa są oczywiście cudowne :cool2:

lolek w okularkach i wasach ekstra bodzinko twoje prace jak zwykle super:tak:
madzia i adrianek wygladaja na bardzo kochajace sie rodzenstwo:tak:fajne z nich dzieciaczki:tak:
lilcia jaka ma radoche z wozka:tak:sliczna dziewuszka:tak:
julcia taka delikatna:tak:
wikus i ola maja cudne oczeta:tak:cudo:tak:swietne to zdjecie twoje dorotko z olcia:tak:(sebollo zostal faktycznie opitolony przez mame choc tym razem obeszlo sie bez lez i scielam go w miare rowno:-D)
sebek uwielbia ta maske i jak ja dopadnie kaze kazdemu zakladac:-D

Jedno ładniejsze przez drugie. Ależ nam rosną te dzieciaczki.
ps. Bodzinka mój modem umiera jak ściąga Twoje prace :-)
Kiedy w końcu doczekam się stałego łacza???

Załączniki

• czytam.JPG
    czytam.JPG
    120,6 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny, tak dużo tych zdjęć, że aby nikogo nie pominąć to napiszę: WSZYSTKIE DZIECIAKI CUDOWNE :tak:. Czasem jak wracam do pierwszych zdjęć naszych listopadowych skarbów to aż się wierzyć nie chce że w kilkanaście miesięcy tak urosły i tak bardzo się pozmieniały :szok:
A ja póki co tylko mojego płaczka cudaczka wrzucam :

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry