• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Monikak 80 piękna laleczka z tej twojej córci. :tak:
No to teraz trochę Hani
1) kto mnie obroni tak jak tata? nikt!
2) czekamy na wizytę księdza- "a kto to jest?"
3) mój uśmiech, który w końcu udalo się zlapać :-)

reklama
Nineczka Hanutek taki słodziutki:laugh2:
Patija boska śpią sobie te Twoje brzdące:-)
wogóle to przekochane wszystkie nasze dzieciaczki:-) :tak:
a o to ostatnie zdobycze;-)
1) moja kąpielowa czapeczka
2)u taty na kolanach
3)moja poważna monka
4)a to moja ściana w pokoiku

Dziękujemy za komplementa :-D

O czym tu gadać - listopadowe dzieciaczki rządzą :-D

Kaira - zazdroszczę ci tej ściany. My mieszkamy chwilowo u moich rodziców i nie ma sensu malowanie ich ścian ale jak tylko urządzimy pokoik malej u siebie... Mamusia się wyżyje artystycznie (rękami siostry- przyszlej architekt wnętrz;-)):-D

Monia- Eva molowana lala- cudna:tak:
Patija- fajne takie spiace malenstwa:-)
Nineczka Hania ma taaaakie włoski- ajjajjaj- mamusia bedzie wyplatac wrkoczyki- my to narazie takie łysawe jestesmy;-)
Kaira- Paula rosnie jak na drozdzach- a sciana z Kubusiem SUUUPER (tez chce!!!)sama malowałas??my jeszcze nie zrobilismy pokoju Sarence(czeka pusty na wyposarzenie)- chcemy k.maja- myslałam o przyklejeniu takich ozdób Disneya na sciane...:tak:

jejku jak dawno tu nie zaglądałam. tyle fajnych zdjątek cudowne maluchy. ajakie mają puciule...Kaira super ścianka. w szpitalu też były podobne malowidła i moja Lila patrzyła się na nie jak zaczarowana, tylko że tam były klowny...ja też mam już agentów którzy takie cuda będą malowali u nas, może w lato...

reklama
hehe Meggi jakbym sama malowała to pewnie by wyszły warzywa a nie postacie:-D malował nam kolega koszt takiej przyjemności to 200zl ale cała ściana wymalowana...Paula uwielbia ją oglądać:-D a to jego stronka w linku graffiti tez jest nasza ściana Mors

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry