• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

To i my się troszkę przypomnimy:
(1) urodzinowy torcik (2) kreacja na imprezkę z dziadkami (3) mała czytelniczka (4) te kitki 3 sekundy po zrobieniu zdjęcia zostały zerwane, nic nie da sobie z włosami zrobić :no: Aniii zazdroszczę Ci, że Lila tak grzecznie nosi fryzurę :tak:

reklama
Kasiu a ja zazdroszczę tortu...nie wiem skąd wy macie te umiejętności...no chyba że kupujecie:-D...ale na Lili torcie zaczęły się rozpływać napisy:baffled:. dobrze że bylo tyle ludzi że od razu zostal zjedzony...co do fryzury...Lila juz przyzwyczajona bo od urodzenia miała kitki i spinki we włosach:-). nie wyobrażam jej sobie w krótkich włosach...ale ostatnio zrobiła mi awanturę że ją ciagnę za włosy jak ją czesalam i jak powiedzialam że będziemy musiały ściąć to z uśmiechem krzyknęła tak...czyżby miala dosyć...? co do Martynki...ma tak śliczna i dziewczęcą fryzurę że nie potrzeba jej chyba kitek;-)
Maju sliczny plaszczyk ma Twoja Marta....zabawa z liśćmi ekstra...żałuję że ja nie mam kiedy iść na takie szaleństwa...a dziś u mnie padał snieg:baffled:

Martusia piękna w tych liściach:tak:
Martynka normalnie mnie rozpłynniła. Jest przesłodka i wcale jej kitek nie trzeba;-) Śliczny torcik:-D
Jeszcze dodam moje Beboki:

Ostatnia edycja:
Grunt to dobrze wyszkolić pociechy i potem człowiek już sam nic nie musi robić. oto mój Kuba karmi tę dziewczynkę, która chwilowo uu nas mieszka.

Załączniki

• karmienie.JPG
    karmienie.JPG
    53,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry