Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mama i synio, oboje świetnie wyglądają, a Kubuś to widać opiekuńczy, wiec mama staraj sie o drugie dzidzi ;-)A to Kuba w Święta... i ja przy okazji
Zuzia jak zwykle uroczaprzypomnimy sie troche![]()

Kapitalnie Julcia wygląda w z tymi uszkami króliczkowymi :-)
Piękne takie zdjęcia rodzeństwa, a mały cały zadowolony że siostra go zabawiaA to wrzucę Wam fotkę moich szkrabów:
Lollo jak zwykle nie próżnuje, śliczny mały mikołajekTo i ja pokaże Maluffa
Faktycznie na tym pierwszym zdjęciu Oliwka dość "pokaźnie" wygląda, taka wysoka się wydajeWszystkie dzieciaczki cudneCzasem aż się nie chce wierzyć, że całkiem niedawno to były takie maluchy wiszące na cycu i ewentualnie śpiące ;-)
To i my się przypomnimy :
Śliczne panie i bałwankicccoś ode mnie![]()
Białe szaleństwo na całego, ostatnie zdjęcie rozbrajająceTo jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia

A Lilcia coraz piękniejsza, urocza z niej dziewczynka i bardzo się zmieniła
Ty Anii wyglądasz kwitnąco!!!!!:-)

Jejku, ależ Konrad duuuży
I jakie ma piękne włosy
W ogóle to na pierwszy rzut oka Twoje dzieciaki wyglądają jak bliźniaki 
Obydwoje śliczni
A to Twoje sitko?? Mam podobne, w sumie kolor tylko inny (pomarańczowy) 
)...a i u was widzę zima w pełni...ja już chcę wiosnę!!!
:-(.a tak go dlugo lepiliśmy
a Konrad wcale nie taki duży, przy Oliwce pewnie by był o pół głowy niższy. Mam małe i drobne dzieciaczki
Co do jego włosów to rosną mu jak dzikie
ja już nie mam siły, muszę go obcinać co 2 miesiące.
Coraz częściej zastanawiam się nad obcięciem go na krótko, ale tego tez sobie nie wyobrażam jak by to miało się odbyć no i trochę mi szkoda jego fryzurki
Ola jako dziewczynka powinna mieć takie włoski, a niestety ma ich nie za wiele, cienkie i rosną w żółwim tempie
Ale za to uwielbia być obcinana od zawsze;-)Zeszłego lata bardzo dużo osób myslało ze to bliżniaki, szczególnie jak siędzą razem w piaskownicy i nie widać bardzo róznicy w wielkości