• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Aniu, rudno przewidzieć, czy Oliwka da się wycałować, bo ona jest nieobliczalna :-D W zależności od dnia i nastroju - albo będzie się zachowywać jak dzikus i będzie się chować zawstydzona, albo wlezie Wam na głowę :-D:-D;-) A co do naszego przyjazdu - może jakoś w marcu byśmy się dogadały?? Bo w kwietniu wielkanoc, a pod koniec kwietnia przyjeżdża moja "ukochana" pasierbica :baffled:

Patija, Ty nie masz siły, bo Konradowi włosy rosną jak dzikie, a ja nie mam siły, bo Oliwce prawie w ogóle nie rosną. :no: Oczywiście, cały czas słyszymy jaki ładny chłopczyk :-D a najbardziej mnie rozbroił kalendarz, który zrobili w przedszkolu :-D Oliwka dostała taki z samochodami :-D:-D:-D:-D Zresztą, mam gdzieś zdjęcie tego kalendarza, to później wrzucę pokazać.

Bodzia, mój zięciunio jest cudny :tak: A Ty taka radosna na tym trzecim zdjęciu :tak:

reklama
Ale macie fajną zimę :rofl2: Ja też taką chcę :sorry2:
W niedzielę było tak pięknie. W poniedziałek przyjechała do nas siostrzenica - miały być sanki i bałwan i wszystko i przez noc wszystko spłynęło :baffled:

Patija blondasy the best, nie mogę się napatrzeć :-)

bodzinko zima super...rzeczywiście ty taka radosna...Karol super...ale i u nas juz po balwanie i po zimie...taka mini wiosna nam się dziś zrobila...ale fajnie.....!!!!!

Moj Kuba w koncu ma swoje lozko....
A drugie zdjecie to z balwanem zrobionym przez dziadka.

Załączniki

• lozeczkokuby.jpg
    lozeczkokuby.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P2174684.jpg
    P2174684.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 70
reklama
To jeszcze dokladam fotke z wypadu w gory, wlasnie wrocilismy. Kuba stawial samodzielne kroki na nartach.
Na ostatniej fotce ue mna i moja kolezanka na wyciagu, twardziel wytrzymal niesamowite zimno. ja sie rozchorowalam.

Załączniki

• na nartach.jpg
    na nartach.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 2100mnpm.jpg
    2100mnpm.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 73
  • wyciagJPG.jpg
    wyciagJPG.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 76

Nowe wątki

reklama