• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Lucy a co to za przesąd z tą astecka głową? nie słyszałam o takim:happy: I rzeczywiście Chomiś wygląda na starszego, Ma super uśmiech(kiedys dziewczyny będą mdlały na jego widok:-D)
Matuszek tez jest śliczny, taki mały słodki misio:-)
A Olunia od razu widac, że to będzie przebojowa dziewczyna, uśmiech ma super!!
Kubuś mi przypomina troche mojego synka:-p Jak leży na brzuszku to podobny troszke z ta minką:-DSłodziutki
Kasiu twój maluszek tez piękny!!

moja ulubiona stronka forum.... uwielbiam patrzec jak malenstwa nam rosna , zaczynaja sie usmiechac i pieknieja z dnia na dzien. Dorota swietne ujecie , mala bedzie miala branko- sliczna jest.
Wiecie tak czasem dumam co z tych naszych pociech wyrosnie.... mamy prystojnych kawalerow i sliczne panny- oby byly madre i rozwazne. skonczyly najlepsze studia, znalazly wspaniala prace i zalozyly szczesliwe rodziny. chyba sie troche rozpedzilam....

Beti sliczny synus a na tym zdjatku z zamyslona mina to cos czuje ze bedzie mial zamilowania do nauki po mamie...hihihihi
Monika podpisuje sie w 100% ale niestey wiem co to pyskowanie przez maluchy buntowanie rzadzenie w domu i masa innych problemow zanim zaloza rodziny i bedziemy z nich dumne i blade...
causki ciotki;-) :-D

Lucyann z tym zamiłowaniem do nauki to kto wie..:-) ale nie ważne kim będzie moje dziecię w przyszłości,będzie robił co będzie chciał.Ja bym tylko chciała żeby wyrósł na dobrego i porządnego człowieka:tak: No to mamy z mężulkiem wielkie zadanie do wykonania:tak:

reklama
To moj chomis z dzis u babci na raczkach...
Beti to chyab najtrudniejsze zadanie jakie wszyscy rodzice by chcieli osiagnac.. powodzenia ja niesty wierze swiecie w to ze synek da mi popalic ale tez wierze ze zmadrzeje
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry