• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Piękności, tylko schrupać :-)

Megusek może uda nam się kiedyś spotkać gdy będziesz odwiedzać teściów z Kubusiem. A Kubuś taki przystojniaczek, może by tu Oli rękę dla niego trzymać hmmm...;-):-D:-D:-D

BetiPK słodki uśmiech ma Mateuszek, rozbrajający. I takie długie rzęsy, super.

Lucyann a Chomiczek tak jak każdy mały bobo lubi na rączkach, wielka powaga bo można pooglądać wszystko dookoła z innej perspektywy. Ładniutki kształt ustek ma, ciekawe po kim? całuśny facet z niego wyrośnie :-)

Kaira,zdjęcia supcio,ale jana Twoim miejscu uważałabym z takimi zdjęciami...Chyba nawet na tym forum czytałam,żeby nie umieszczać nagich zdjęć swoich pociech w necie,bo wiesz,różne typy czuwają i (czego Tobie nie życzę,ja to piszę z czystego serca) dziwne sytuacje mogą być...Także uważaj na zdjęcia jakie w sieci puszczasz...Ja mam na przykład supr fotki jak Oliwka dźwiga główkę,ale ich nie puszczam, bo to było przed kąpielą i była naga, a nie chcę,żeby jakiś psychol znalazł te fotki i je wykorzystał w debilny sposób...
Nie gniewaj się,ale tak właśnie jest...Ja to piszę dla dobra Twojego i Twojego Maluszka :-) :tak:

Zgadzam sie z Inna ... dla nas to takie niewinne i slodkie a dla innych ..... taka ludzka glupota.. a co do brzuchola mamy duzy ale twoja Paulinka to nizle odpasiona dziewczynka my to chudzielce przy niej....:laugh2:

Kaira niezły tłuścioszek z tej twojej Paulinki :)Oj widać jak dużo urosła. Szczerze mówiąc to z mojego Mateuszka też niezły grubasek się zrobił,ale do Paulink mu trochę brakuje.

Chomik słodziak:tak:
Mati- mały przystojniaczek:-)
a Paula super tłuscioszek- brzuszek ma the best- pobiła nawet moja Sarenke....ale tylko ciut wiekszy ma....
jednym słowem te listopadowe dzieciaczki to tylko schrupac...sie udały nam:tak: :tak: :tak:

reklama
Dziewczyny - zrobcie tak, zeby ten temat z fotkami byl zastrzezony. wtedy maja dostep tylko uprawnione osoby i nikt obcy. my tak mamy na pazdziernikowkach. trzeba tylko do administratora napisac :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry