• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

No super te dzieci Nasze!
Oby Maksiu nie byl diabelkiem jak dorosnie ;-)
Remik to przystojniacha juz teraz!!!
Martynka takie krecone wloski i ja bym chciala :-)
Patija...nasz tez ma drugi podbrodek :-)

A to Kuba...Cyc pojechal na zakupy i tata mnie karmi :-)

reklama
a oto moja Panienka
a/pierwsze dżinsy
b/widzicie moje nowe kolczyki???

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    176,4 KB · Wyświetleń: 72
  • b.jpg
    b.jpg
    131,3 KB · Wyświetleń: 73
ale nam dzieciaczki rosną cudo!!
Martynka tak jak Lilcia obie mają piękne włoski śliczne dziewczynki.
Lilcia pięknie w tych kolczykach wygląda i co zauważyłam ma przepiękne dłuuugie rzęsy!!po mamusi??
hehe Kubuś to widze taki indywidualista:tak:pewnie wszystko sam chce nawet san siebie nakarmi:-D
prześwietne to zdjęcie Maksia,ah gdyby moja Paula tak dała się przy kąpieli:confused:
Remiś faktycznie będzie z niego przystojniacha. Lucy będziesz musiała panienki z domu odpędzać,tyle ich będzie:-)ja bym go chętnie schrupała:-D
Konrad ma takie delikatne rysy twarzy.może modelem będzie??:tak:

No- Kubus je sam-suuper:-) cwany ten tata:tak:
A Lila- przepieknie wyglada w kolczykach- istny cukiereczek-Ani powiedz gdzie przebijaliscie uszka?u kosmetyczki?płakał Lilek?my planujemy tez- ale tak moze koło wakacji...ale suupe sprawa-mi tata przebił ponoc jak miałam pół roczku;-)
A to my dzis rano

Meggi, tak u kosmetyczki. byliśmy u kilku bo to była sobota i wszędzie było tyle zapisów że nie było chwilowo miejsca. tylko jedna nam odradziła ale chyba bardziej powód był taki że spękała bo mówiła że takie małe dzieci nie pozwolą się ukłuć drugi raz. a właśnie takie małe dzieci szybko zapominają o bólu. przekłucie było pistoletem.Lila płakała, owszem, ale tylko przez 10 sekund przy jednym a potem przy drugim uszku. za chwilę już się cieszyła.już bardziej płacze na szczepieniach, potem długo nie można jej uspokoić.nawet dostała dyplom Super Dzielnej Dziewczynki:-D. dałam jej tam cyca żeby jej jakoś wynagrodzić widzimisie mamy i taty ale one nie chciała, złapała tylko 3 łyczki.tak naprawdę to bardziej ja byłam zdenerwowana, byłam cała mokra i okropnie się bałam.był ze mną mój mąż, siostra z mężem i siostrzenicą, ech...tyle zachodu o nic... kolczyki ma 3 dzień i ani razu jej nie zaropiały, nawet jej nie bolą bo jak ruszam kolczykiem to nie płacze.u nas koszt razem z kolczykami 27 zł.a ceny jak się pytaliśmy max 40 zł.

tak na marginesie...wczoraj oglądałam wszystkie "fotki li......"od początku. kurde, ale te nasze pociechy były malutkie, aż dziwne, takie słodkie...a teraz przynajmniej Lilek to taka Kluska mamy...

Oj, bardzo się zmieniają nasze dzieciaczki. Może w końcu i ja niedługo wkleję jakieś fotki Oliwki, nowe, tylko muszę znaleźć chęć i zrzucić je z aparatu na komputer :-)

reklama
Lila jest fajowa :-) oh zakochaja sie w niej forumowe chlopaki w lipcu!!!
Sarenka urodzona modelka! ;-)

Tata jzu uczy jesc Kube samego... ;-)
A to Kuba sportowiec
Tato tato!! pograjmy w pilke.. w kosza? w siatke albo moze pokopmy? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry