• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Dosłownie piękne te zdjęcia Lilci ze spineczkami i kucykami, a w kolczykach pannica że hej.

Kaira Paulinka podobna do Ciebie, może nie piorunująco, ale jednak coś widzę, trudno mi powiedzieć, jakoś oczy chyba.

Uśmieszki Sarenki bajeranckie i zamyślone minki.

Maksio diabełeczek, ale jaki słodki ;-))

Krecik uroczy i jaki wpatrzony w tatę.

Kapitalny uśmieszek Chomisia powali nie jedną dziewczynę.

Kasiu to czarno-białe zdjęcie Martynki jest prze..prze..przepiękne!!!

Megusek co Ty opowiadasz jaki tata karmi? przecież widać że Kubuś już sam potrafi o siebie zadbać :-)) A na dodatek mały sportowiec.

Martynka to mała strojnisia.

Aż miło oglądać takie cudeńka :-):tak::-)

Kubek rzeczywiście mały sportsmen...a jakie poważne minki stroi...chyba myśli poważnie o swojej karierze...
a Martunia cudownie wygląda w tej spódniczusi...

A to moja mała Oleńka

1 i 2 - w gościach u cioci
3, 4 - na leżaczku
5 - na huśtawce

Załączniki

• DSCN0543.JPG
    DSCN0543.JPG
    119,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN0547.JPG
    DSCN0547.JPG
    151,1 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_1016.JPG
    IMG_1016.JPG
    125,3 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_1019.JPG
    IMG_1019.JPG
    123,8 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_1130.JPG
    IMG_1130.JPG
    96 KB · Wyświetleń: 61
Dziewczyny ogladalam fotaski wszystkich dzieciaczkow bo mam zaleglosci i normalnie nie moge uwierzyc ze juz mamy takie duze sliczne dzieciaczki fantastyczne fotaski:-) :-) :-)

no nie moge...Kuba trzeba chyba rosnac bo taakie kobietki sa na forum!
Ola ma zniewalajcay usmiech!!! :-)
Marta mala srtojnisia! :-)
A Oliwka....jaaakie ma peikne oczeta!!!
ps.czy macie juz kawalerow do reki? ;-)

No no no! :szok: Pantofle, spodniczki, kolczyki, samodzielne jedzenie - rosną jak na drożdżach te nasze skarby. Fajnie, że urodziły się jesienią, bo na lato będziemy miały duże pannice i dorodnych kawalerów. Kto wie, czy jakaś sympatia się nie zawiąże. Tym bardziej, że planujecie wspólny wyjazd ;-). Ja w tym roku nie dam rady, ale jeśli powstanie nowa świecka tradycja, to za rok, czemu nie.

Ostatnia edycja:
MAjeczko witamy spwrotem slicze dzieciaczki causki dla mamusiek za takie pamiatki wiecie jak fajnie cofnac sie na pocztki tego watku slicznosci...
a to my z dzisejszego spacerku i wdomu jak uczylismy zabawki latac dookola palaka a mam pytanie czy mierzycie swoim dzicia stopki? mojemu chomiskowi urosla ze az hej...:-) :tak:

reklama
Maja śliczną masz córeczke:-)
Oleńka piękna pannica w czerwonej sukieneczce:tak:
Oliwka świtnie wygląda na tym trzecim zdjęciu jakby cygaro chciała już zapalić:-D
Martynka prześlicznie wygląda na tych czarno białych zdjęciach:-)
a Chomiś taką ma seksowną stópke fiu fiu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry