• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

no no Remi na spacerku opatulony ale widac ze piekna pogoda byla juz wiosenne sloneczko, jaki juz duzy chlopczyk ho ho:tak:
Martynk-sliczne ma wloski nie moge sie na nia napatrzec boska jest:-)

reklama
o jej żebym nikogo nie pomineła:-) Więc tak: Kubuś jest bombowy i napewno będzie kiedys wysportowanym slicznym chłopakiem!!
Martusia śliczna, a jakie ma gęste włoski, no i jak wyrosła!!!! szkoda że tylko jedno foto:tak:
Olunia słodziutka, a usmiech ma taki zawadiacki ze bedzie z niej chyba niezła wiracha jak to mówi moja siostra:-D I śliczna czerwona sukienka!!!!
Oliwka to niezła kluseczka, oczka ma sliczniusie takie duże!!!
Martynka jest piękna, i te boskie loczki!!!!!!!!!!!! I ma super śliczne zdjęcia!
Remiś kochaniutki, tak uroczo wygląda gdy śpi!! No i stopke ma piękną! i zabujczo fajny usmiech. Super!!!!!!!!
:-D
Na pierwszy zdjęciu siostra i brat żyją z soba za pan brat;-):-D
a na drugim uchwyciłam moment w którym Konrad leżąc na poduszce spioł się cały i usiadł a potem padł na twarz:baffled::-D Mine miał przy tym smieszną;)

Dziewczyny ależ ten rocznik 2006 jest udany, a jakie będzie miał powodzenie, fiu fiu. Przecież tu są same śliczności, wszystkie dzieciaczki jak z żurnala. Tutaj mój Kamyczek i Eliot + mama.

Kuba na zdjęciu z butlą wygląda jakby miał z pół roku :-)
Lila to prawdziwa kobietka a na te włoski nie mogę się napatrzeć :tak:
Sara ma oczy po mamusi, super sesja :-)
Maja - super zdjęcie! Córcia bomba (dżinsowe mini w modzie;-) Hanut dziś w niej lata z okazji święta :laugh2:)
Ola i Oliwka - laseczki pierwsza klasa a jakie minki :-D
Martynka - piękne loczki i jaki uśmiech !!!
Chomiś - jak zwykle zabójczo przystojny :cool2:
Konrad - już siada???
Pajola - twój synek ma takie "dorosłe" spojrzenie

A to my:
1) jestem taaka mała a mój chrzestny taaaki duży
2 i 3) ten prezen od cioci i wujka najbardziej mi się spodobał
4) a tak się odstawiłam z okazji Dnia Kobiet i opłaciło się - już dostałam różyczkę od zakochanego we mnie na zabój tatusia

Twój synuś Pajola żeczywiźście wygląda na starszego, i bedzie napewno bardzo przystojny:tak:
Oliwka fajnie śpi:-D naciąga się i roooośniiiiieeeeeeeee!
Hania to urocz dziewczynka, i ma fajną fryzurke:tak:
A Konrad raczej nie siada, tylko ćwiczy siadanie. Z płaskiej pozycji się nie podniesie, ale jak go opre na twardszej poduszce to zaraz się pręży, robi smieszną minke, wyciąga rece do góry, zaciska pięści i podnosi sie do pozycji siedzacej w której się utrzymac nie umie i zazwyczaj z rozpędu pada na nos:-D. Jak lezy to tez próbuje ale głowa za ciężka;-)

nineczko-no to my dzinsowe panienki mamy hahaha moja dzis w spodniach w kwiatki co by tata nie zapomnial haha i ocywiscie sie spisal i dodal do calosci lazanie i winko hehe ale to cyba raczej dla mamy a nie dla corci

inna- super pozycja do spania
pajola- naprawde synek wyglada na starszeko swietnie wyglada
patija- no prosze sam sie podciag niezle silacz maly

Kolegow Kuba ma superowych...kiedy bedziemy sie bawic samochodami Chomik, Konrad i Kamyczek?
A Oliwka super mapozycje do spania :-)
Haneczka minki stroi bombowe poprostu!!

reklama
Dziewczyny uwielbiam patrzec na ten watek slicznosci dzieciaczki jak cudnie rosna widac juz zalazki mlodych ludzi w nich oj cudne .....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry