• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Patija nasze chlopaki maja w czym wybierac! ;-)
Lilcia dzien z dniem jest ladniejsza! Nowa Asienka jest urocza :-) witamy!
Paulinka ma wieksza kulture w jedzeniu marchewki niz nasz Kuba (ubieramy go w slinika z rekawami i jeszcze dajemy mu pieluche pod brode i jest caaaaly pomaranczowy ;-)
Konrad wyglada na inteligentnego oczytanego chlopa! tylko Ptaija nie posylaj go jeszcze na studia ;-) a propos ..to my mieszkamy niedaleko wydzialu Uniwerku Jagiellonskiego a nie ma blisko podstawowki i sie smiejemy ze malego poslemy odrazu na studia ;-)

reklama
Nie mogę się naparzyć na te piękności, Ola ogląda rówieśników i mów z rączk w buzi "agyyy" pełna zachwytu :-D, a pluszowamaskotka świstak gwiżdże "fiufiu..." :laugh2::laugh2::laugh2:
Ach będziemy się szykować na spacerek. Pozdrawiamy

katarzynab1983 napisz cos wiecej o sobie...a corcia taka delikatniutka odrazu widac dziewczynka:-)
a tych Kaś mamay w listopadzie oj zaczne sie gubic musimy chyba im numerki nadac....hihihihihi
a dzieciaczki super Lila jak kwiatek wygalada taka rozowiutak sliczna panna:-D
a Konrad super chlopczyk chomik tak wysoko glowy nie podnosi leniuch on tak na pol gwizdka ach zazdroszcze tego podnoszenia glowki....:dry:
Megusek dobrz pomzsl y tzmi studiami nie mamecyz sie chlopak nauka przez te piec latek.....?hahhahahahaha
ja kogos pominelam wybaczcie caluski

No hej dziewczęta!!
Lenka waży już 7050 g. i 65 cm. Miewa się dobrze, choć ostatnio borykałyśmy się z biegunką-dosyć ostrą..
Narazie nie choruje nic jej nie dolega i rozwija się prawidłowo.
Karmię ją mlekiem modyfikowanym, popija herbatki i tylko nad ranem dostaje pierś...
Przesypia całe noce, śmieje się jak stara, już się przekręca na boki i tylko czekam aż mi się przekręci na brzuch:)
Powoli chce siadać i wkurza się jak jej się nie udaje.
Kocha swoje ręce i co chwila cos łapie a najlepiej chwyta moje włosy. Już nawet wyciąga ręce po zabawki.
A tu zdjęcie mojej pociechy jak śpi:))

reklama
Martusia slicznie sie usmiecha!!! I jakie ma ładne ubranka.
Zdjęcie Kubusia z mamusią przepiękne, zrobił taka słodka minke!!!
Lenka wygląda uroczo gdy tak spi, mały aniołeczek!! Dawaj Ibi wiecej fotek:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry