reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Hania jest taka subtelna, a Madzia taka rokoszna :-).
A to trochę mojego lumpka 1) hej żeglujże żeglarzu 2) idę spać z misiami 3) czytanie to moje hobby 4) uśmiech dla Cioteczek 5) takich trzech jak nas dwie nie ma ani jednej (tatuś ma ze mną urwanie głowy :-D)

reklama
moj lobuziak:-)

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    18,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 2.JPG
    2.JPG
    16,6 KB · Wyświetleń: 28
  • 3.JPG
    3.JPG
    14,9 KB · Wyświetleń: 27
  • 4.JPG
    4.JPG
    15,4 KB · Wyświetleń: 29
  • 5.JPG
    5.JPG
    19 KB · Wyświetleń: 32
Super to zdjecie z trzema Martynkami!!!!!!!!!!:-D:tak: A Martynka sliczna jak laleczka:-)
A wlasnie myslałam o Was Bodzinko ze cos znaku nie dajecie;-) Karolek super chlopak, widac ze sie swietnie bawił:tak:

łoooooojeżżżżuuuuu...Ewa ale ten Twój Sebollo umoruchany.....a ta maska:szok:...strach się bać:-D...uroczy choć zawadiacki chłopanio....
Bodzinka ależfajnie.....na placu Karol może się wyszaleć.....super....
:happy2:a ja wam postaram się pokazać jutro na foteczkach jaki prezent ode mnie i mojego męża dostała nasza córa....

Ewcia Sebol bossski:-D:-D:-DA ta maska;-);-)
A mój Mały spał a ja nowy program znalazła..Oj wciąga to wciąga..

kjlqy8.jpg

Martynka cudowna:tak:
Bodzinka ale szalejesz:-) Wychodzi Ci to wspaniale, bo masz superaśnego modela;-)
Sebastianek świetny a ta maska bomba:-D
zaliczyliśmy ostatnio plac zabaw po przedszkolu. Mali byli zachwyceni:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
a tu trochę zdjęć Lili. sorki że częściowo zamazane ale ten mój Pędziwiatr nie umie na chwilę stanąć w miejscu...a poza tym zdjęcia są z telefonu....
a więc...inni kupują spacerówki a ja musialam kupić wózek dla Lalek...wreszcie Lila nie będzie podbierać innym dziewczynkom...:-p;-):tak:

Do góry