reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

To widać, że Oliwia duża urosła. Ja dawno nie mierzyłam Martynki, a skarży się na ból nóżek więc znowu pewnie coś przybyło.
Aniii ale macie piękną zimę, Lila śliczna. Te piękne złote loki :-)

reklama
To jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia

Jak miło pooglądać te kochane buźki :-)
A to Kuba w Święta... i ja przy okazji
mama i synio, oboje świetnie wyglądają, a Kubuś to widać opiekuńczy, wiec mama staraj sie o drugie dzidzi ;-)
przypomnimy sie troche:tak:
Zuzia jak zwykle urocza :tak:

Kapitalnie Julcia wygląda w z tymi uszkami króliczkowymi :-)

A to wrzucę Wam fotkę moich szkrabów:
Piękne takie zdjęcia rodzeństwa, a mały cały zadowolony że siostra go zabawia :))

To i ja pokaże Maluffa
Lollo jak zwykle nie próżnuje, śliczny mały mikołajek

Wszystkie dzieciaczki cudne :tak: Czasem aż się nie chce wierzyć, że całkiem niedawno to były takie maluchy wiszące na cycu i ewentualnie śpiące ;-)

To i my się przypomnimy :
Faktycznie na tym pierwszym zdjęciu Oliwka dość "pokaźnie" wygląda, taka wysoka się wydaje

cccoś ode mnie:)
Śliczne panie i bałwanki ;))

To jeszcze dorzucę fotki z zimowego spacerku
1.Pełne skupienie 2.Z mamusią 3.Chwilka odpoczynku u dziadzia 4.Padam ze zmęczenia
Białe szaleństwo na całego, ostatnie zdjęcie rozbrajające :-D

BUZIACZKI dla WSZYSTKICH mam i ich POCIECH :*:*:*:*

Oliwcia w czapeczce wygląda rewelacyjnie!!!!!!:-D
Anii ten Wasz bałwan to normalnie idealny jak z obrazka, nasz tegoroczny taki krzywy, nieproporcjonalny i jeszcze pochylony w jedna stronę wyszedł:-D:sorry2: A Lilcia coraz piękniejsza, urocza z niej dziewczynka i bardzo się zmieniła:happy: Ty Anii wyglądasz kwitnąco!!!!!:-):tak:
Juleczka jako króliczek normalnie bosko!!!!!!!!!:-D
Kasiu masz wspaniałe dzieciaczki!!! Miło się patrzy na taką cudną parkę:tak:
Lolek oczywiście super model jest the best!!!:-)
A to moje miśki razem z kuzynką Vivi pożeraja winogrona:happy:

Załączniki

• olikonivivi.jpg
    olikonivivi.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 64
Patija :szok::szok::szok: Jejku, ależ Konrad duuuży :szok: I jakie ma piękne włosy :tak: W ogóle to na pierwszy rzut oka Twoje dzieciaki wyglądają jak bliźniaki :tak::-D Obydwoje śliczni :tak: A to Twoje sitko?? Mam podobne, w sumie kolor tylko inny (pomarańczowy) :-D

Patija, ja też uwielbiam Twoje "Blondaski":) no i rzeczywiście na pierwszyrzut oka jak bliźnięta!!!niesamowite...
Inna już się nie doczekam, jak się spotkamy wycałuję Oliwkę za wszystkie czasy;-)(o ile się da:sorry:)...a i u was widzę zima w pełni...ja już chcę wiosnę!!!
ps...dziękujemy za komplementy...Balwan również się kłania...tylko że po tych roztopach zrobił się o połowę mniejszy:baffled::-(.a tak go dlugo lepiliśmy:crazy:

Inna sitko nie moje, tylko siostry:-D a Konrad wcale nie taki duży, przy Oliwce pewnie by był o pół głowy niższy. Mam małe i drobne dzieciaczki:tak: Co do jego włosów to rosną mu jak dzikie:szok: ja już nie mam siły, muszę go obcinać co 2 miesiące.
Jeszcze niedawno siedział przy tym spokojnie a od pół roku tak się rzuca i histeryzuje ze ani ja ani fryzjer nie daje rady. Grzywkę mu obcinam jak śpi, a reszta jest tak krzywa ze hej:baffled: Coraz częściej zastanawiam się nad obcięciem go na krótko, ale tego tez sobie nie wyobrażam jak by to miało się odbyć no i trochę mi szkoda jego fryzurki:sorry: Ola jako dziewczynka powinna mieć takie włoski, a niestety ma ich nie za wiele, cienkie i rosną w żółwim tempie:crazy: Ale za to uwielbia być obcinana od zawsze;-)Zeszłego lata bardzo dużo osób myslało ze to bliżniaki, szczególnie jak siędzą razem w piaskownicy i nie widać bardzo róznicy w wielkości:-D
Oczywiście dziękuję za wszytkie miłe słowa:):-)
Miłego dnia!!!!!!!!!:tak:

reklama
Do góry