reklama

Fotki naszych maluszków

Zdjęcie0221.jpg

to się nazywa głód:))

reklama
Oj ja lubie patrzec na Viki bo wtedy wiem co mnie czeka za kilka tygodni :-)

Sorbus siedzi sobie corcia to zadowolona-na pewno ma lepsze widoki niz w pozycji lezacej

Doriss chyba za wolno podawalas lyzeczke skoro corcia zdecydowala sie na samoobsluge ;-)

brawo super vikiigus twoje dziecko to wyprzedza moje o jakieś dwa trzy miesiące normalnie - moja narazie przewraca się na brzuszek i dopiero sporadycznie spowrotem.
Sonia z tym raczkowaniem to fajnie jak dziecko tak zasuwa ale wierz mi znajdzie wtedy każdy najdrobniejszy paproszek na podłodze i do buzi.
Pamiętam że musiało minąć trochę czasu zanim mogłam spokojnie na to patrzeć i nie wycierać dziecku rąk co dwie minuty.

brawo super vikiigus twoje dziecko to wyprzedza moje o jakieś dwa trzy miesiące normalnie - moja narazie przewraca się na brzuszek i dopiero sporadycznie spowrotem.
;-) na szczęście to tylko trzy tygodnie:) - a powiem ci , że Viki takie przemyslane przewrotki to robi dopiero od góra m-ca własnie - w ostatnim tygodniu tak poszła we wszystkim do przodu - dzis nawet sama siedziala - mąż jest w szoku bo tydzien jej nie widział - a tu jakby dziecko podmienione - rozgadane , roześmiane i brykające na wszystkie sposoby !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry