reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
GABRIELEK 015.jpga to moje chłopaki:-)

Vikiigus ja właśnie noszę w tej pozycji mojego Igorka. Od kilku dni radzę sobie sama z "motaniem" (a to podobno najprostsza z pozycji:-)) Tez się trochę obawiałam na początku. Teraz martwię się czasem bo mały kładzie głowę na jedna stronę i boję się żeby się nie pokrzywił zbytnio. Ale przecież fizjoterapeuci polecają chusty więc pewnie nie ma się czym martwić.

madiu - Wojtuś śliczniuchy:tak: tylko suwaczek mu zmień ;-) bo wychodzi , że jeszce nie wyszedł:-)

Vikiigus ja właśnie noszę w tej pozycji mojego Igorka. Od kilku dni radzę sobie sama z "motaniem" (a to podobno najprostsza z pozycji:-)) Tez się trochę obawiałam na początku. Teraz martwię się czasem bo mały kładzie głowę na jedna stronę i boję się żeby się nie pokrzywił zbytnio. Ale przecież fizjoterapeuci polecają chusty więc pewnie nie ma się czym martwić.
nasia- a jak motasz pod nóżkami- chusta po prostu przykjrywa nózki, czy przeciągasz ją idalnie w kroku dziecka? i jak dociągasz - tak na maxa - czy troszke luzu zostawiasz - bo ja mam wrazenie ze jak na maxa dociagne to mi sie dziecko udusi:()

ja mam zamiar zakupic chuste ale banana tak zwanego wydaje mi sie w miare stabilna i odpowiednia
masz na mysli te torbę - bag? to co miałam poprzednio?(bebelulu lulu) bo jesli tak to podobno jest to nie bardzo dla dzidzi - w kazdym razie jak chcesz nosic bezpiecznie, to wypada taka malenstwo jedną ręką podtrzymywać jak chcesz to wiecej moge napisac w temacie ....a jesli mimo to chcesz zakpuic (w koncu zawitkowski sie pod tym podpisuje;) - polecam swoje - moge podeslac linka:)

Ostatnia edycja:
reklama
masz na mysli te torbę - bag? to co miałam poprzednio?(bebelulu lulu) bo jesli tak to podobno jest to nie bardzo dla dzidzi - w kazdym razie jak chcesz nosic bezpiecznie, to wypada taka malenstwo jedną ręką podtrzymywać jak chcesz to wiecej moge napisac w temacie ....a jesli mimo to chcesz zakpuic (w koncu zawitkowski sie pod tym podpisuje;) - polecam swoje - moge podeslac linka:)
cos takiego Chusta kółkowa - Łatwe usypianie !!! (1484028263) - Aukcje internetowe Allegro albo cos takiego Nosidełko zaffiro – chusta BANANA N11 - Womar Gratka-Gagatka bardziej to drugie jak mozesz wypowiedz sie w temacie na PW ok?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry