reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
śliczne te nasze dzieciaczki

moja córka ma wysypkę na buzi i za uszkami, byłam u pediatry i powiedział że to coś bakteryjnego albo grzybicznego ?? (ale skąd to ja pojęcia nie mam)
dał pimafucort i clemastinum mam stosować przez tydzień i jeśli nie przejdzie to iść do dermatologa

a to nasze zdjęcia
ola2.jpgIMG_0311.jpgIMG_0306.jpgIMG_0219.jpg

a tu zdjęcie małej z krostkami - może macie pomysł co to może być ??
IMG_0302.jpg
pencil.png

jtaudul ale podobna do Ciebie ! super fotki :)
Margoz, Crazy mama - super bobasy i takie duze..a moja taka jeszcze maleńka sie wydaje
Evitka świetne dzieciaczki :)
Vikiigus i Olcia - uroczy spacerek ..
a u mnie nieciekawie pod blokami, na szczęście teraz zaczniemy jeździć do rodziców ,
tam w ogrodzie jest pięknie ,a kiedys tam zamieszkamy ,rodzice maja domek na skraju miasta..

co do mojej bladości.. to tak jest jak sie jest antymięsny i antysłoneczny :-D

Kurcze gdzieś mi wsysło opcje podziękowania..

slicznosci
viki a co ty 2 sie na spacerki dorobilas?

nio:-D testuje - jak to by było z dwójką;-) a tak serio towarzyszłył nam uroczy Adaś i jego mama:) - swoją droga poznałyśmy się dzieki bb:tak:

foty śliczne -
Ewitko- braciszek po prostu przeszczęliwy - aż zazdroszczę - bo u nas to reaczej relacje opiekuńcze...
crazy mamo - widzę, że malutka nieźle już sobie siedzi w huśtawce i chyba baaardzo jej sie to podoba ;)- ja też ostatnio przestawiłam na pozycję siedzenia - i Viki była zdziwiona, ale zadowolona :)
jtaudul - wyglądasz kwitnąco mamuśko ;)...a krostakmi naprawde się nie przejmuj - no chyba że pediatra twierdzi, że to cos poważnego - już pisałam że tak jak przyszło tak zeszło:)))
margoz- jakiego ślicznego jeżyka ma twoja niunia :) - i gratulacje z okazji 8 tygodni:)))

i w ogóle same śliczności - jak ja uwielbiam ten wątek:)))

Ale piekne te "nasze" dzieciaczki :)

jtaudul ale silacza masz w domku! Cwiczyliscie cos, że tak slicznie podnosi głowke?
Moj to leniuch, jak tylko klade go na brzuszku to lize raczke :)

A to moj klocek 6 kilowy :)

2j4vltw.jpg

1t6921.jpg

6736u8.jpg

ad1axd.jpg

Ostatnia edycja:
kopiowanie_001.jpgDSC02387 (Kopiowanie).jpgDSC02374 (Kopiowanie).jpg
a to nasz maluszek i my na spacerku:):-)

margoz
1 zdjęcie jest śliczne!
jtaudul faktycznie siłaczka z Twojej Oli, chyba że do zdjęcia się tak udało:)
Ewitka słodko wygląda Twoja niunia w foteliku na 1 zdjęciu:)
vikiigus Tobie to i nawet bliżniaki widze że by pasowały:)
crazy mama niunia słodka a i widzimy w końcu jedną z Twoich "stonek" hehe
angelka nie widać tych 6kilo:)

dziewczyny, dzieciaczki cudne :)
viki, oj to bardzo wcześnie twój synuś zaczął chodzić, mój jak miał 7 miesięcy to dopiero siedział :)

reklama
nio:-D testuje - jak to by było z dwójką;-) a tak serio towarzyszłył nam uroczy Adaś i jego mama:) - swoją droga poznałyśmy się dzieki bb:tak:

foty śliczne -
Ewitko- braciszek po prostu przeszczęliwy - aż zazdroszczę - bo u nas to reaczej relacje opiekuńcze...
crazy mamo - widzę, że malutka nieźle już sobie siedzi w huśtawce i chyba baaardzo jej sie to podoba ;)- ja też ostatnio przestawiłam na pozycję siedzenia - i Viki była zdziwiona, ale zadowolona :)
jtaudul - wyglądasz kwitnąco mamuśko ;)...a krostakmi naprawde się nie przejmuj - no chyba że pediatra twierdzi, że to cos poważnego - już pisałam że tak jak przyszło tak zeszło:)))
margoz- jakiego ślicznego jeżyka ma twoja niunia :) - i gratulacje z okazji 8 tygodni:)))

i w ogóle same śliczności - jak ja uwielbiam ten wątek:)))
apropo poznawania sie na bb to ja dzis z batonik24 bylam i z jej blanka na spacerku

Do góry