bobomama24
Mama Izy i Martynki
slicznosci
viki a co ty 2 sie na spacerki dorobilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slicznosci
crazy mama niunia słodka a i widzimy w końcu jedną z Twoich "stonek" hehe
apropo poznawania sie na bb to ja dzis z batonik24 bylam i z jej blanka na spacerkuniotestuje - jak to by było z dwójką;-) a tak serio towarzyszłył nam uroczy Adaś i jego mama
- swoją droga poznałyśmy się dzieki bb
foty śliczne -
Ewitko- braciszek po prostu przeszczęliwy - aż zazdroszczę - bo u nas to reaczej relacje opiekuńcze...
crazy mamo - widzę, że malutka nieźle już sobie siedzi w huśtawce i chyba baaardzo jej sie to podoba- ja też ostatnio przestawiłam na pozycję siedzenia - i Viki była zdziwiona, ale zadowolona
jtaudul - wyglądasz kwitnąco mamuśko...a krostakmi naprawde się nie przejmuj - no chyba że pediatra twierdzi, że to cos poważnego - już pisałam że tak jak przyszło tak zeszło
))
margoz- jakiego ślicznego jeżyka ma twoja niunia- i gratulacje z okazji 8 tygodni
))
i w ogóle same śliczności - jak ja uwielbiam ten wątek))