reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Fotki naszych maluszków

angelka - Staś uroczy ;-)- a minka - jakby cos powaznego rozumkował:-)

Fajnie, że Ci się udało zrobić fotkę. Ja poluję, ale za każdym razem, gdy wyciągnę aparat Isiu zaczyna się nim interesować i kładzie się na brzuchu.

powodzenia - Krzys widze silny chłop- jak ta feceta przystało;)

Vikunia ku mojej radości - super reaguje na prośby rozentuzjowanej mamy- mam nadzieję , że to "usłuchanie" zostanie jej do późnych lat dorastania

reklama
no to się zaczęło, ciekawe który bobasek pierwszy wystartuje i zrobi ten pierwszy ruch jesli chodzi o raczkowanie.
madziacha ja też musze się zdystansować do czyszczenia non stop podłogi i rączek zanim Maja zacznie raczkować. Tak samo jak z tym jedzeniem, datego już teraz jej daje poobcować z łyżeczką i miską, a niech tam się ubrudzi i ona i wszystko dookoła. Muszę wiedzieć, że mam dziecko bo raczej jestem taka, że lubie mieć czysto i nieklejąco dookoła :))
angelka Staś zadowolony, a to najważniejsze:) Też mamy taką kaczuszkę, obecnie wchodzi cała jej buźka do buźki Mai:)

P1019750.jpgP1019742.jpg igi nad morzem)))

Staś cudny :))) - i tez mamy taką kaczuchę :)

Vikiigus - no super Vikusia zaczyna raczkować - rewelacja - ja strasznie mało kłąde Pati na brzuchu chyba ze się sama przewróci - moze powinnam zacząć jak twoja córka juz sie za raczkowanie bierze

Ostatnia edycja:
dziewczyny ależ nam dzieci szybko rosną... jak sobie pomyślę że rok temu był początek ciąży a teraz nasze maluchy zaczynają siadanie, niektóre chcą już raczkować: Viki będzie pewnie pierwsza :) Czas szybko leci ale niestety niedługo praca, nie wiem jak to będzie.

reklama
Do góry