Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj dziewczyny, jakie Wy jesteście młodziutkie...aż Wam zazdroszczę, jak Wy będziecie w moim wieku, to nasze dzieci będą w Waszym wieku, przeraża mnie to, bo już będę starą babą, o ile dożyję tylu lat.
A tu nasz wypad do Wesołego...Zobacz załącznik 386868Zobacz załącznik 386869Zobacz załącznik 386870Zobacz załącznik 386871Zobacz załącznik 386878Zobacz załącznik 386873Zobacz załącznik 386874Zobacz załącznik 386877Zobacz załącznik 386876
są 'uroki' i poźnego i wczesnego macierzyństwa :O))
mnie najbardziej wkurzało jak byłam w ciąży, że wszyscy sie dziwnie patrzyli i w szpitalu też pielęgniarki myslały ze nie mam 18 lat ehhh
albo komentarze starszych pań (dobrze wiedziały ze słysze) o tym, ze młodzi nie umieją sie zabezpieczać yyy! a ja jestem w tym 1% który zachodzi w ciąże pomimo zażywania tabletek hehe![]()