• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

reklama
Justyna- ale pulpecik cudny! :-) I cały, naprawde cały Tatus :-D
Anja- wow, no i sie powtorze- córeczka to Twoja mala kopia, noseczek identyczny, bedzie kolejna laska w rodzinie, nie wspomne o starszej siostrzyczce. Anja, schudlas, chociaz wcale w ciazy nie bylas pulchna, oj nie. Pewnie wszystkie cycolace mamy chudna, ale akurat to chyba nie jest źle :-)

A tu nasza corcia -3tyg:-)

Załączniki

• e8c05148bc[1].jpg
    e8c05148bc[1].jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 98
  • abf6072a99[1].jpg
    abf6072a99[1].jpg
    32 KB · Wyświetleń: 96
  • 36968700fc[1].jpg
    36968700fc[1].jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 92
  • c7ae47edc6[1].jpg
    c7ae47edc6[1].jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 88
Śliczna córeczka Maju i nie zdziw się, ze to napiszę ale skórę na twarzyczce ma przecudną, mam obsesję na punkcie zdrowej skóry oby mojej zeszło i miała taką śliczną twarzyczkę jak twoja.....

reklama
Śliczna córeczka Maju i nie zdziw się, ze to napiszę ale skórę na twarzyczce ma przecudną, mam obsesję na punkcie zdrowej skóry oby mojej zeszło i miała taką śliczną twarzyczkę jak twoja.....

dziekuje bardzo:) faktyczie nie mam odpukac z jej skora problemow na szczescie a dziwne bo w sumie myje jej twarz tylko przegotowana woda i wacikami zawsze w casie kapieli i rano zeby sie czula swiezo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry