reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Yenefer mi tez serce sciska, ale juz wiem kiedy on kombinuje ze na raczki to wlasnie byl ten placz... taka mysza moja, synus mamusi.

Yaga jakie piekne zdjecie :) rzeczywiscie jakby fruwali

a to moje maleństwa kochane:):)
Franuś:
Picture 131.jpg
Kubuś:
Picture 125.jpg
a oto nasza limuzyna z maluszkami w trakcie spaceru,ktora sprawuje sie całkiem dobrze jak na razie:)
Picture 112.jpg

Justella jakich masz slicznych synkow :)) takie malenstwa. Limuzyna tez fajna ale Ty prezentujesz sie fantastycznie!!! czy to Ty bylas w ciazy jeszce pare tygodni temu :) ? super!!!!

Justella jakich masz slicznych synkow :)) takie malenstwa. Limuzyna tez fajna ale Ty prezentujesz sie fantastycznie!!! czy to Ty bylas w ciazy jeszce pare tygodni temu :) ? super!!!!

dzieki jedyneczko:)za te ich minki to bym ich chyba schrupała.Twoje maleństwa tez sa przepiekne,tak ładnie ich ubierasz:)a mi ludzie nie wierza ze jestem 3 tyg po porodzie,a jeszcze jak dodaje ,ze bliźniąt to juz w ogole patrza na mnie jak na kłamczuche;)

dzieki jedyneczko:)za te ich minki to bym ich chyba schrupała.Twoje maleństwa tez sa przepiekne,tak ładnie ich ubierasz:)a mi ludzie nie wierza ze jestem 3 tyg po porodzie,a jeszcze jak dodaje ,ze bliźniąt to juz w ogole patrza na mnie jak na kłamczuche;)

Justella super wyglądasz!!!!Ja też nieskromnie powiem że dobrze się ze sobą czuję po porodzie poza tym brzuchem wiszącym:(
A jak patrze na twoich synków to jakbym mojego Jeza widziałą bardzo podobny!!!
Jutro wrzucę foty z naszego ierwszego spaceru dzisiaj i naszego xlandera jakby ktoś był zainteresowany :)

reklama
Do góry