M
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
14tydz 2dzien
Moja bratowa jest w 21 tc i prawie nic nie widać. Oj mój tato sie smieje że gin sie chyba pomylił i jakies bliźniaki sie szykują
bo mam co głaskac
dzieki dziewczyny za mile slowa:-) ja tez sie z niego ciesze:-) dzis znow czulam ruchy alez to slodkie
kina1409-no to takie okazy chowasz w domku, pochwal nam sie swoim brzuszkiem czekamy:-)
pozdrawiam

kina- a to twoja pierwsza ciaza ? nie masz sowaczka i nie pamietam przepraszam:-(, jak pierwsza to sie nie przejmuj w drgiej wszystko szybciej jakos przychodzi (chociaz nie zawsze) ja z Marta czulam dopiero w 19tyg
a fotki musisz najpierw zmniejszyc rozmiar zdjecia a pozniej mozesz bezposrednio ze swojego komputera wkleic na forum wejdz tylko w zarzadzaj zalacznikami (ponizej ramki odpowiedz) wstaw tam zatwierdz i gotowe:-), czekam z niecierpliwoscia na foteczki
Ale mam 2 dzieci z pierwszego małżeństwa mojego meża. Które mieszkaja z Nami