• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

14tydz 2dzien

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 140
  • 2.jpg
    2.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 149
reklama
dzieki dziewczyny za mile slowa:-) ja tez sie z niego ciesze:-) dzis znow czulam ruchy alez to slodkie

kina1409-no to takie okazy chowasz w domku, pochwal nam sie swoim brzuszkiem czekamy:-)

pozdrawiam

kina- a to twoja pierwsza ciaza ? nie masz sowaczka i nie pamietam przepraszam:-(, jak pierwsza to sie nie przejmuj w drgiej wszystko szybciej jakos przychodzi (chociaz nie zawsze) ja z Marta czulam dopiero w 19tyg:tak:
a fotki musisz najpierw zmniejszyc rozmiar zdjecia a pozniej mozesz bezposrednio ze swojego komputera wkleic na forum wejdz tylko w zarzadzaj zalacznikami (ponizej ramki odpowiedz) wstaw tam zatwierdz i gotowe:-), czekam z niecierpliwoscia na foteczki

kina- a to twoja pierwsza ciaza ? nie masz sowaczka i nie pamietam przepraszam:-(, jak pierwsza to sie nie przejmuj w drgiej wszystko szybciej jakos przychodzi (chociaz nie zawsze) ja z Marta czulam dopiero w 19tyg:tak:
a fotki musisz najpierw zmniejszyc rozmiar zdjecia a pozniej mozesz bezposrednio ze swojego komputera wkleic na forum wejdz tylko w zarzadzaj zalacznikami (ponizej ramki odpowiedz) wstaw tam zatwierdz i gotowe:-), czekam z niecierpliwoscia na foteczki

Tak pierwsza ciąza bo bardzo długo staralismy się, później leczenie. No i w końcu sie udało:tak: Ale mam 2 dzieci z pierwszego małżeństwa mojego meża. Które mieszkaja z Nami:tak:

reklama
ladygab-jaka ty szczuplutka musisz byc:-), ja chyba normalnie mialam z 72cm, kurcze zaraz sie zmierze i wam napisze ile u mnie:-D

juz wiem 83cm w najgrubszym miejscu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry