• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
hehehe na co czekacie kobitki :-D
farbki plakatowe w dłoni do roboty...nie wiadomo kiedy taka sytuacja się powtórzy a za brzuszkami pewnie wszystkie będziemy tęsknić więc ....:-p

no i dziękuję wam bardzo :tak: cieszę się ,ze się Wam podoba

Confi - prawdziwe dzieło sztuki :szok:
Piłki wyglądają jak prawdziwe - super czad :-)
Ja używałam do malowania brzusia - specjalnej farby do malowania twarzy - przy okazji malowania siostrzeńców - umalowałam też Patryka :yes:

URL%5D

CONFI No ja nie moge! SUPEROWE ZDJECIA a mezus bardzo sprytnie sobie to wymyslil :-) Zazdroszcze Ci, ze tak sie fajnie wykazal! Normalnie zazdroszcze!
Superowe zdjecia!

anulinka ale laska! Kurde! Ja chyba na obcasach nie ustalabym teraz. Ogolnie latam w baletkach z gumka, takich elastycznych, co by mi sie balon zmiescil caly ;-)
No i nie mam fajnej sukienki.... :-( Ale moze zaraz sie jakos ubiere jak czlowiek w swoje jedyne spodnie ciazowe i pokaze sie z Julcia w 35tc.

reklama
A ja tez sobie trzasnelam kilka zdjec na pamiatke 35tc, wiec sie pochwale.

Jak widzicie juz nie jestem taka zupelnie blada twarz, opalenizna z tubki sprawdza sie :tak::-):laugh2:

Nie robie tez golego brzucha, bo mam straszne rozstepy i nie chce poniektorym robic niesmaku ;-)
Tak mi wystaje pepek, ze na niektorych fotkach widac bylo go spod gumy od spodni.

Załączniki

• SDC12882.jpg
    SDC12882.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 131
  • SDC12889.jpg
    SDC12889.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 138

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry