• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Bardzo ladnie.... Masz juz nisko brzuszek. Tak podobnie miala moja kolezanka z grupy. Mysle, ze juz teraz jest mama. Nie widzialam jej od zjadu przed swietami.
BRAWO!

Ja ostatnio meza tak troche straszylam i codziennie pytalam, czy mam nizej brzuch? Tak regularnie co jakis czas pytalam.... Zawsze mowil, ze nic nie widzi, zeby sie zmienilo. No i wczoraj tak stojac kolo lusterka, przebiarajac sie do spania mowie "Kurde! Pytalam czy mam brzuch nizej! No co Ty nie zauwazyles?" pozniej mowie "Zobacz, przeciez jest nizej!"
HAhahahahahaha..... :-D Zebyscie widzialy jego mine :-) Hahaha! I tekst "To co teraz bedziesz juz rodzic?"
Ale sie usmialam!!!! Hiehie... Niech sie troche podenerwuje! Hiehie..... Oczywiscie brzuch mam, jak mialam wysoko.

reklama
paula , joann,,- dzieki dziewczynki a ja sie martwie czy nie mam nisko brzuszka i w sumie od ktorego od sie obniza.?? ja bede miala cc wiec kompletnie nie moge dopuscic do porodu...:-(

Tikanis - nie martw się. Ja mam cały czas nisko brzusio. Taka uroda :-) Dzięki temu wcisnęłam się w ślubną sukienkę :yes: i nie czuję kopniaczków w żebra :wink: chociaż Patryk ułożony już głową w dół, ale plecki ma z mojej lewej strony brzucha, więc kopie na prawo :happy:
Tak, że nie stresuj się, że już masz nisko bo czasem tak bywa.. Zresztą w ciąży ciężko cokolwiek przewidzieć.. Nawet jeśli opadł to też nie wiadomo kiedy się urodzi.. :rofl2:

kasia- ojejku jaka super pileczka... sliczny brzuszek...

titanis- wiesz nie martw sie ja podobnie jak Joann mam nisko od samego poczatku... wiec to nie jest az takie wazne...

hej dziewczynki!!
ale sliczne brzusie !!wszystkie:tak:;-)
z tym porodem to naprawde nic nie da sie przewidziec...pytalam mojej gin i mowi ze porodu nie da sie przewidziec ..jak ktoras ma krotka szyjke moze porod trwac dlugo jak ma dlugo to moze nagle sie skrocic...wielka niewiadoma.......;-)

reklama
ankzoc- no wlasnie ja mam tak jak ty to chyba jednakl mi nie opadl..;-) ale zobaczymy co gin powie,, ide w czwartek,,
sliczniekochanie wygladasz,, zgrabniocha z ciebie:-)

joann, kasia, paula- dzieki dziewczynki troszke sie uspokoilam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry