Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chociaz z tego powodu jestem zadowolona, że rozstępy mi się nie zrobiły, ale smaruję się codziennie. A rozstępy mam jeszcze z przed ciąży na biodrach.marzena BRAWO! Bardzo ladne brzucho... Ja to mam takie w rozstepach do polowy... A mam 37tc. :-( Ty taki gladziutki.... BARDZO ladny! Jednak zycze ci abys szybko sie juz pozbyla go!
Tylko, że ja już też mam 20 kg na plusie!!! A nogi opuchnięte niesamowicie! Kurcze musiałabym Wam zrobić zdjęcie moch stóp... Ale o jest widok obrzydliwy. Na pewno w ten dzień już nic byście nie jadły...marzena - no ja Cię proszę... Tak piszesz o sobie, swojej figurze, opuchnięciu - a tu ... rewelacja!!!
Dzięki, ale nigdy nie byłam szczupła. A kmpozcja wyszła zupełnie przypadkowo, ale ją polubiłam!marzena 80- sliczny brzunio.. a ty szczuplutka jestesnawiasem mowic ladna kompozycja
![]()

haha ale widzisz mam i to sporyojjj confi - normalnie zaraz będziemy się licytowały) wierz mi i ja mam lepsze fotki w zanadrzu
))

no wiem , wiemja nic nie powiedziałam, ani nie napisałam confi)
Po prostu każda z nas ma lepsze i gorsze fotki)