iwona100na
Majowa Mamusia
Mam nadzieje że wyjdzie mi mój suwaczek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tez z Nika taki to mialam przy 4-5 miesiacu
a juz sie zaczynalam martwic,ze to moj apetycik,a tu sie okazuje,ze nie jestem sama z takim szybkim brzucholkiem
A przeciez ani nie mam wymiotow, ani nie stosuje zadnej diety. No moze tyle ze odrzucilo mnie od slodyczy, ale watpie ze przez to bym tak az schudla...Piszecie ze w drugiej ciazy Wam brzuszek o wiele szybciej wyskakuje, a to przeciez juz moja trzecia ciaza... i na dodatek blizniacza, za 3 dni 9tc sie zaczyna, wiec czy to normalne ze zamiast tyc ja chudne????

A ja pierwsze tygodnie i juz waleczki po bokach
Brzuchol slicznie okragly o samego dolu sie robi juz i widac,ze to ciaza....Tylko ludziska dziwnie patrza jak mowie ze to kolo 6 - 7 tygodnia dopiero

Dziewczyny Wam talia zanika, a mi wrecz przeciwnie - talia sie pojawila, brzuszek plaski jak deska sie zrobil. Na wadze 3 kg mniej niz przed ciaza!A przeciez ani nie mam wymiotow, ani nie stosuje zadnej diety. No moze tyle ze odrzucilo mnie od slodyczy, ale watpie ze przez to bym tak az schudla...Piszecie ze w drugiej ciazy Wam brzuszek o wiele szybciej wyskakuje, a to przeciez juz moja trzecia ciaza... i na dodatek blizniacza, za 3 dni 9tc sie zaczyna, wiec czy to normalne ze zamiast tyc ja chudne????
![]()

, trzymam kciuki za przyszly tydzien:-)