• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
dziewczynki ale nam brzusie rosna!!! peiknie!!! i w koncu i tym co i nei rosly zaczynaja sie "bujac":))) ciesz sie!!!:)))
a zdiecia waszych dzieci to poprostu rewelacja!!! jeszcze niedawno kropelki same byly,potem takie zarysy czlowieka a teraz juz normalnie czlowieczek!! to jest tak przepiekny widok,jak machaja do nas raczka albo jak ssia kciuka,albojak maja nozki wysko polozone...
juz si enie moge doczekac do swojego:) 8 grudnia dopiero(pierwsze usg)...
ale za to brzusio mi rosnie wiec sie pochwale:)
14tydz i 1dzien:))))

Załączniki

• SDC11234.JPG
    SDC11234.JPG
    154,8 KB · Wyświetleń: 94
  • SDC11235.JPG
    SDC11235.JPG
    194,7 KB · Wyświetleń: 80
  • SDC11236.JPG
    SDC11236.JPG
    147,8 KB · Wyświetleń: 83
Misza, jesteśmy gdzieś w tym samym momencie i mój brzuch chyba takich właśnie rozmiarów, a dzieciaczek rozwija się dobrze, więc... wszystko ok. myślę:-) Ja się nawet cieszę, że ten brzuch jeszcze tak bardzo nie widoczny a raczej cieszę się, że jeszcze się mieszczę w jakieś spodnie, które normalnie były mi trochę za duże bo tymczasem nie mam pomysłu w co się ubierać za chwilkę... :szok: Macie jakieś pomysły? Bo ja tak sobie myślałam (chyba nawinie bardzo?), że uda mi się w normalnych ciuchach przechodzić wzbogacając garderobę o pas na ciążę - taki który, jak sobie wyobrażałam, rozpięty zamek spodni zasłoni. Ale chyba się nie da, co??

Sheeppy, absolutnie cudne fotki!:-) Filipek jest prześliczny i gratuluję oczywiście drugiego synka. Pierwszy zresztą także fajny uśmiechnięty chłopak:tak: Cieszy się pewnie na braciszka:-)

Cześć Dziewczyny, postanowiłam się tym raziem ośmielić i zamieścić zdjęcie swojego brzuszka z 15 tc... Nagle zauważyłam, ża zaczął się powiekszać :szok::-D Wieczorem jest nawet całkiem spory i wystający :tak:W pracy jedna złośliwa baba powiedziała mi dziś że przytyłam (:wściekła/y:) wiec może dla niewtajemniczonych też już trochę widać ciążę... Zdjęcie jest troche słabe bo ja nie za bardzo umiem korzystać z samowyzwalacza ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry